FNV en het Pensioendebat

Van 5 september 2018 20:00 tot 5 september 2018 22:00

FNV en het Pensioendebat

Mailing voor de leden Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek en de Website

 

Club FNV

FNV en het Pensioendebat

 

Club FNV 

5 September 2018, inloop vanaf 19:30, aanvang 20:00 uur

FNV-Vakbondshuis Hilversum, Noorderweg 58

Het kabinet Rutte III wil het pensioenstelsel vernieuwen voor 2020. Minister Koolmees van Sociale Zaken heeft zijn zinnen gezet op individuele pensioenpotjes. Hij wil in 2018 overeenstemming bereiken over de toekomst van ons pensioenstelsel. Bonden en werkgevers zijn nog niet zo ver. De FNV wil de pensioenleeftijd bevriezen op 66 jaar en een volwaardig en toekomstbestendig pensioen. De discussies over het pensioendossier zullen dit najaar volop in de actualiteit staan.

FNV beleidsadviseur Chris Driessen en werknemerslid van de SER is met zijn 40-jarige ervaring de pensioendeskundige bij uitstek. Hij zal op 5 september voor Club FNV ingaan op de actuele discussie rondom de pensioenproblematiek, de kansen en bedreigingen die dat op kan leveren voor de werknemers en gepensioneerden en op de solidariteit tussen groepen werknemers en generaties.

Belangstellenden, ook niet leden, worden van harte uitgenodigd. Aanmelden kan door een bericht te sturen aan: lokaal.gooivechtstreek@vereniging.fnv.nl

Club FNV organiseert regelmatig bijeenkomsten over actuele thema’s in het

FNV Vakbondshuis Hilversum aan de Noorderweg 58 te Hilversum.

 

Save the date: 5 september 2018, 20 uur.

undefined

Deel deze Activiteit