BIJEENKOMST WERKGROEP "ZORG"

Van 21 maart 2017 19:30 tot 21 maart 2017 22:30

BIJEENKOMST WERKGROEP "ZORG"

BIJEENKOMST WERKGROEP "ZORG" OP 21 MAART 2017

Als Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek zijn wij er voor de leden in de regio.
Iedere maandag middag en donderdagavond houden we spreekuur in het vakbondshuis aan de Noorderweg 58. Je kunt daar terecht met je vragen over je werksituatie wanneer die problemen oplevert. Sommige vragen kunnen we zelf beantwoorden, anderen worden opgenomen met de betreffende bestuurder. Telefonisch zijn we daar bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur op 06-30095636.

Als Lokaal FNV Gooi en Vechtreek hebben we een aantal actieve werkgroepen waarvan de "zorg" er één is. Op dit moment zijn in deze werkgroep "zorg" alleen leden vertegenwoordigd vanuit de huishoudelijke zorg en geen leden vanuit de verzorgings-en verpleeghuizen.

Voor de huishoudelijke zorg hebben we, samen met de FNV bestuurders, het nodige bereikt waaronder het op de juiste manier toepassen van de cao-vvt. Ook bij de verzorgings-en verpleeghuizen speelt de cao een grote rol maar mogelijk spelen er ook andere problemen. Het kan natuurlijk ook goed lopen.
We willen dat graag van jullie vernemen en vragen daarom of jullie naar onze eerstvolgende bijeenkomst willen komen op dinsdag 21 maart in een zaaltje van de Bethlehemkerk te Hilversum. 
We zouden jullie het liefst ontvangen in ons eigen vakbondshuis Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek maar dat wordt die maand geheel verbouwd.

Vanuit de werkgroep "zorg" hebben we een aantal keren per jaar overleg met de Regio over de knelpunten die wij tegenkomen bij de zorg. Wij wilden een zetel hebben in de WMO- adviesraden maar dat vonden de gemeenten niet juist. 
Wij worden nu als FNV betrokken bij de contracten die worden aanbesteed voordat hierover in de gemeenteraden een beslissing wordt genomen.
Wanneer zorgverleners zich niet houden aan de CAO of aan de contractafspraken, dan wordt dat in dit overleg besproken. Wanneer dit een verantwoordelijkheid is van de gemeenten wordt er actie ondernomen. Natuurlijk kunnen we ook altijd de politiek benaderen.

Ik nodig jullie graag uit om naar onze bijeenkomst "zorg" te komen op:
dinsdag 21 maart om 19.30 uur in de Bethlehemkerk, loosdrechtseweg 263 te Hilversum.
Als je komt laat het dan even weten via de mail aan: gooienvechtstreek@lokaalfnv.nl

undefined

Deel deze Activiteit