FNV online discussie

Van 23 november 2015 20:00 tot 23 november 2015 21:00

FNV online discussie

Best FNV lid,

 Fijn dat je hebt toegezegd mee te doen aan een van de online discussies over de toekomst van jouw werk en inkomen. In de discussie gaan we in op de vraag welke ontwikkelingen we op ons af zien komen. En op de vraag wat deze ontwikkelingen betekenen voor de toekomst van jouw werk en inkomen en voor de visie van de FNV.  

Je hebt je aangemeld voor de discussie die we voeren op maandag 23 november  van 20:00-21:00 uur.

De discussie is anoniem, dus voel je vrij om eerlijk te zeggen wat je er van vindt.

Enkele voorbereidingen

De online discussie is leuk en niet moeilijk. Maar om er zeker van te zijn dat alles op de avond van jouw keuze goed verloopt, is het belangrijk dat je liefst nu al wat voorbereidingen treft.

 je hebt een aantal keuzes die je moet doorlopen:

1.       Klik op de verbindingstest (dit duurt ong. 2 minuten). Test de verbinding vanaf de PC die je gaat gebruiken tijdens de discussie. Mocht de test niet lukken, dan kun je een e-mail sturen naar:support@synthetron.com De helpdesk zal je verder helpen met het maken van de verbinding.

2.       Doe de korte training: het filmpje duurt nog geen 5 minuten. Synthetron is een eenvoudig programma, maar het is toch handig om van te voren even te oefenen. In het filmpje krijg je een korte uitleg over hoe de online discussie in zijn werk gaat. Kun je het filmpje niet bekijken op jouw computer, lees dan de korte uitleg (quickpage). 

3.       Ga naar de discussie: klik op het gele blokje op de discussie waar jij aan deelneemt, liefst om vijf minuten voor de start om 20:00 uur.

!         Voor alles geldt: heb je HULP NODIG? Stuur een e-mail naar: support@synthetron.com of bel naar 033-2012231.

We hopen je online te ontmoeten voor een leuke en zinvolle discussie. Je bijdrage is erg belangrijk voor  de FNV!

Met vriendelijke groet,

Gerard Reinders en Paul van Kruining,

projectleiders visie- en middellange termijnplantraject FNV

Deel deze Activiteit