RED DE ZORG demonstratie te Amsterdam

Van 12 september 2015 12:00 tot 12 september 2015 16:00

RED DE ZORG demonstratie te Amsterdam

Kom in grote getale op 12 september naar Amsterdam om samen te demonstreren tegen deze ondoordachtzame miljarden bezuiniging waar de zorg nu de dupe van is.

Honderdduizenden mensen die zorg nodig hebben omdat ze ouder worden, in de knel zitten als jongere, gehandicapt zijn of psychiatrische hulp nodig hebben, krijgen niet langer de zorg die zij nodig hebben Dit kan niet.

De een na de andere zorg instelling sluit haat deuren met gevolg massa ontslag van de vele zorgverleners de cliënt staat op straat en weet niet meer waar naar toe te gaan voor hulp omdat deze er niet meer is, zij zijn een gevaar voor zich zelf en anderen waar zij tegen beschermd moeten worden door opname in een zorgcentra.

Kom in allemaal ACTIE d.w.z. Ondersteuners, Leden, Kaderleden en bestuurders maar natuurlijk ook opa en oma, de buurvrouw of buurman, broer of zus met de kinderen en natuurlijk je collegae, dus meld je aan op de landelijke FNV website, De FNV zorgt dan dat je per bus naar Amsterdam kunt komen om deel te nemen aan deze demonstratie.

Ook voor deze actie is vakbondsverlof indienen mogelijk kijk even in jou CAO hoe deze in te dienen bij je werkgever en neem deze gelijk mee naar deze demonstratie dag.

De tocht zal van het Museumplein naar de Dam gaan v.v. geef je op voor een plaats in de FNV bus die je veilig deze dag gratis vervoert, kijk op de landelijke FNV pagina.

Deel deze Activiteit