Training ‘handtekeningenjagen’ voor Volkspetitie FNV en CNV

Van 6 mei 2015 19:00 tot 6 mei 2015 20:30

Training ‘handtekeningenjagen’ voor Volkspetitie FNV en CNV

Vakbondscentra Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek Noorderweg 58 Hilversum.

Training ‘handtekeningenjagen’ voor Volkspetitie FNV en CNV

Uitnodiging

Training ‘handtekeningenjagen’ voor Volkspetitie FNV en CNV

 

Zoetermeer, 23 april 2015

 

 

Beste leden en niet-leden van FNV in het Gooi,

 

We hebben je hulp nodig!

Op 1 mei lanceert de FNV samen met vakbond CNV een Volkspetitie voor de Zorg. Nog maar een paar keer in de Nederlandse geschiedenis is een Volkspetitie gelanceerd, de meest recente die tegen de kruisraketten. Zonder uitzondering, waren alle volkspetities een succes en veranderden zij beleid. In ons geval is de eis: Van Rijn moet ingrijpen en de afbraak van de (langdurige) zorg moet worden gestopt.

 

WAAROM DEZE VOLKSPETITIE?

De zorg is van ons allemaal, van jong tot oud. Van de zorg wordt steeds meer een markt gemaakt, waar de centen boven de kwaliteit gaan. Werknemers in de zorg kunnen hun werk steeds minder goed doen. De kosten in de zorg kunnen gedrukt worden door de bureaucratie aan te pakken, door een eind te maken aan de macht en winsten van zorgverzekeraars, door te stoppen met absurde beloningen aan de top en door de professionals van de werkvloer weer aan het roer te zetten. En iedereen die het daar mee eens is, kan zijn handtekening zetten op de Volkspetitie.

 

WAT KUN JIJ DOEN?

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de training, speciaal bedoeld voor mensen die willen helpen met het ophalen van handtekeningen voor de Volkspetitie. We moeten binnen zes weken 300.000 handtekeningen ophalen en dat gaat niet vanzelf. In deze anderhalf uur durende training, zullen we je leren hoe je dit het best en meest efficiënt kunt doen, zodat we het doel van 300.000 met zijn allen gaan halen. Kom ook!

 

WAAR: FNV Lokaal Hilversum: Noorderweg 58, Hilversum WANNEER: Woensdag 6 mei 2015

HOE LAAT: 19:00 tot 20:30 uur

 

Met vriendelijke groet,

Maureen van der Pligt

Geert-Jan van Etten

 

Voor meer informatie kunt u bellen met Geert-Jan van Etten op: 06 11 723 583

Deel deze Activiteit