FNV SLUIT KANTOREN IN VERBAND MET CORONA

13 mrt 2020 - Webredactie

FNV SLUIT KANTOREN IN VERBAND MET CORONA

Helaas hebben we moeten constateren dat we de kwaliteit van onze dienstverlening niet langer kunnen garanderen. De FNV heeft vanochtend besloten om alle afspraken van de Belastingservice FNV en alle lokale vakbondshuizen en spreekuurlocaties per direct te sluiten. Wat betekent dat voor jou als kaderlid?Alle afspraken van de Belastingservice FNV worden geannuleerd. Op dit moment zijn we druk bezig om met iedereen persoonlijk contact op te nemen. Omdat het gaat om zo’n 200.000 mensen die jaarlijks bij ons aankloppen voor het invullen van een biljet, is het mogelijk dat we niet iedereen tijdig bereiken. We vragen je begrip voor deze situatie.

Er is overleg gaande over het verlengen van de invulperiode of om later in het jaar nieuwe invulsessies in te plannen. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk met je gedeeld.


Alle spreekuren op de lokale vakbondshuizen in heel Nederland worden geannuleerd. Ook hierbij geldt dat we druk bezig zijn om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

De meeste regionale vakbondshuizen van de FNV, dus onze regiokantoren in Groningen, Deventer, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en blijven gewoon open. Alleen het kantoor Weert, dat al gesloten was vanaf maandag 9 maart blijft dicht t/m 31 maart.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

5 reacties

wjc groenwegen schreef op 16-03-2020

hoe moet ik de belastingopgave doen

A van Dijk schreef op 16-03-2020

Ik heb op 26 maart een afspaak. Hoe moet dat nou word het Dan uit gestelt ?

Frans Reijerse schreef op 18-03-2020

Geachte heer/mevrouw, Hedenavond stonden wij , Loes Bode Aob lidnr. 003718 en Frans Reijerse Aob lidnr. 034514, voor een gesloten deur van Belasting invulpunt Dorpshuis Kruiningen. Begrijpelijk vanwege de Corona situatie. Vraag : behoort het tot de mogelijkheden dat wij nog een afspraak krijgen vóór 1 mei of is het raadzaam uitstel aan te vragen bij de belastingdienst ? In afwachting van uw reactie, Met vriendelijke groet, Loes Bode , Frans Reijerse tel.06-12512035

mw. van loon schreef op 25-03-2020

ik ben 74 jaar en heb altijd laten invullen door f.n.v. Maar hoe moet ik het nu doen. Ik kan het niet zelf.

mw. van loon schreef op 25-03-2020

ik ben 74 jaar en heb altijd laten invullen door f.n.v. Maar hoe moet ik het nu doen. Ik kan het niet zelf.