Spreekuren Wmo

Van 24 november 2017 14:00 tot 24 november 2017 16:00

Spreekuren Wmo

Lokaal FNV Enschede verzamelt Wmo-ervaringen via spreekuren in november

Lokaal FNV Enschede houdt in november spreekuren waar mensen terecht kunnen met hun ervaringen over Wmo-voorzieningen zoals de hulp in de huishouding. De gemeente moet er voor zorgen dat inwoners zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De Wet maatschappelijke ondersteuning  geeft de gemeente richtlijnen hoe dit plaatselijk ingevuld wordt. Hoe pakt de gemeente Enschede dit op en wat zijn de ervaringen van mensen die hier een beroep doen op Wmo-voorzieningen zoals thuiszorg? 

Lokaal FNV Enschede houdt op dit belangrijke sociale gebied graag de vinger aan de pols. We willen ervaringen verzamelen van Enschedeërs die slechte maar ook goede ervaringen hebben als het gaat om de uitvoering van de Wmo.

Om die ervaringen te verzamelen houden we 2 inloopspreekuren: op de vrijdagen 17 en 24 november van 14.00-16.00 uur. Locatie: FNV Gebouw, Oostveenweg 96a Enschede. Leden van de werkgroep politiek (Wmo/Participatiewet) zijn dan aanwezig om Wmo-ervaringen te noteren.

Tijdens deze spreekuren is het ook mogelijk om telefonisch contact te zoeken. Het telefoonnummer is: 053 4315056. De verzamelde praktijkervaringen worden gebruikt als inbreng voor een speciale Wmo-bijeenkomst die de werkgroep nog gaat organiseren.

Deel deze Activiteit