Politiek café Worstelen met de Sociale Dienst

Politiek café Worstelen met de Sociale Dienst

30 nov 2015 - Webmaster

Politiek café Worstelen met de Sociale Dienst

Politiek café Worstelen met de Sociale Dienst

Steeds meer mensen die in de bijstand belanden zien door de bomen het bos niet meer. Ze moeten werken zonder loon, worden bij de kleinste fouten gekort op hun uitkering of moeten soms tientallen sollicitatiebrieven per week schrijven. Hierdoor komt het voor dat bedrijven en gemeenten over de rug van mensen met een bijstandsuitkering geld verdienen, terwijl bijstandsgerechtigden zelf niet of nauwelijks rond kunnen komen.

De FNV en de SP vinden dat het zo niet langer kan en organiseert op maandag 7 december een politiek café over de bijstand en de worsteling met de sociale dienst. Tijdens dit politiek café zal Ger Deleij, landelijk campagneleider ‘stop werken zonder loon’ van de FNV vertellen over de acties van de vakbond en zal SP Kamerlid Sadet Karabulut ingaan op landelijk beleid en haar initiatiefwet die een einde moet maken aan werken zonder loon. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

De avond vindt plaats op maandag 7 december, in Best Western Stadskanaal, Raadhuisplein 30, Stadskanaal, begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht