Workshop: In gesprek met je werkgever? Hoe pak je dat aan?

Van 24 oktober 2016 19:00 tot 24 oktober 2016 21:00

Workshop: In gesprek met je werkgever? Hoe pak je dat aan?

In gesprek met je werkgever? Op papier lijkt het makkelijker dan in werkelijkheid. Er kunnen veel redenen zijn om met je werkgever in gesprek te gaan. Jij wordt uitgenodigd voor een gesprek waarbij je werkgever jouw functioneren wil bespreken. Het initiatief voor een gesprek kan ook van jou uitgaan. Dat kan het geval zijn als je bijvoorbeeld vindt dat er wel wat salaris bij kan, of dat het materiaal waar je mee werkt aan vervanging toe is.

Van wie het initiatief ook uitgaat; in alle gevallen draait het om communicatie, goede communicatie. Hoe zeg je wat je denkt zodat het bij de ander overkomt en wordt herkend? Kortom, in gesprek gaan met je werkgever kan soms hobbels opleveren, zeker als je werkgever niet herkend wat je zegt of dat niet wil herkennen.

Tijdens de workshop is er veel aandacht voor de tips en trucs van een goede communicatie. Na de workshop ben je in staat de tips uit de cursus in de praktijk toe te passen.

Voor deelname aan de workshop is geen speciale vooropleiding nodig. De workshop wordt gegeven door Johan Weijenberg, in het dagelijks leven FNV metaalbestuurder in Drenthe.  Max. 25 deelnemers.  Aanmelden graag voor 10 oktober via: hilda.vanderkaap@fnv.nl

Locatie: Vakbondshuis aan De Bukakkers 12 te Emmen

Deel deze Activiteit