Thema-bijeenkomst Oirschot

Thema-bijeenkomst Oirschot

24 mei 2016 - Riny Snoeren

Thema-bijeenkomst Oirschot

Op dinsdag 10 mei j.l. organiseerde Lokaal FNV regio Eindhoven een Thema-bijeenkomst te Oirschot waarin plaats was ingeruimd voor pensioenvoorlichting en een korte kennismaking met en voor de leden aangaande de nieuwe indelingen en werkwijze van lokaal FNV regio Eindhoven.

Het bestuur van Lokaal FNV regio Eindhoven heeft zich voorgenomen om op redelijk korte termijn alle gemeenten behorende tot het netwerk Eindhoven een bezoek te brengen om, enerzijds uitleg te geven over de nieuwe werkwijze en anderzijds proberen leden te betrekken bij het vakbondswerk in hun eigen woonplaats. Met name op het gebied van het sociale beleid van hun gemeente en te trachten daar enige invloed op uit te oefenen.

In april is als eerste Veldhoven bezocht en nu was dus Oirschot aan de beurt.
In een mooie locatie en onder het genot van een hapje en een drankje werd door de heren Laurens Plum en Ab Sissingh, beiden lid van FNV en deskundig op dit gebied, een boeiende presentatie gegeven aangaande het Pensioenstelsel in Nederland en de onlangs aangebrachte wijzigingen daarin.

undefined

Na afloop van deze boeiende presentatie nam de voorzitter Van Lokaal FNV regio Eindhoven, Johan van der Pol, het woord en gaf uitleg over de samenvoeging van de diverse bonden en de nieuwe daaraan gekoppelde werkwijze. Hij betoogde ook dat, zonder vrijwilligers, geen bond wel vaart en riep de aanwezigen op eens na te denken over mogelijke taken die zij mogelijk zouden willen en kunnen vervullen. Alle hulp is welkom hoe groot of klein ook.

De avond werd afgesloten aan de bar met een borrel en nog wat hapjes.
Na Veldhoven en Oirschot zullen ook Best en Nuenen nog bezocht gaan worden.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht