Officiële status Netwerk FNV Lokaal regio Eindhoven een feit

Officiële status Netwerk FNV Lokaal regio Eindhoven een feit

02 apr 2016 - werkgroep communicatie

Officiële status Netwerk FNV Lokaal regio Eindhoven een feit

18 februari jl ontving het Bestuur van Lokaal FNV van het landelijk bestuur FNV het bericht dat de aspirant-status van het Lokaal Netwerk regio Eindhoven is omgezet naar een officiële status. Kort daarna volgde de mededeling dat de door het bestuur van netwerk regio Eindhoven ingediende begroting was goedgekeurd.

Een mooie gelegenheid voor een Kick OFF bijeenkomst voor Bestuur en kaderleden Lokaal FNV. 
Op 14 maart vond in het van der Valk Hotel een 'Kick Off' bijeenkomst plaats van het Bestuur Lokaal FNV en samen met de kaderleden uit de diverse netwerkgroepen Lokaal FNV Eindhoven.
Hierbij was ook aanwezig Ria Hillhorst FNV bestuurder regionaal en lokaal.
Er werden over en weer plannen toegelicht en verwachtingen naar en van elkaar uitgesproken.

Een van die plannen is om als Bestuur een bezoek te brengen aan alle tot het netwerk behorende gemeenten en informatie te geven over hoe het nieuwe netwerk funcioneert. Het Bestuur hoopt hiermee leden/kaderleden te motiveren zich in te gaan zetten met name op het gebied van plaatselijk/gemeentelijk sociaal beleid.
De eerste bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden in Veldhoven op 21 maart j.l.
Wanneer de volgende Gemeenten aan de beurt zijn kunt u o.a. op deze website volgen. Leden uit de betreffende gemeenten krijgen daarvan persoonlijk bericht.
Ook niet leden zijn hierbij welkom.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Johan Aarts via e-mail van Lia Meeus schreef op 26-04-2016

Beste collega, Johan Aarts wil beter leren omgaan met de computer en is derhalve geïnteresseerd in een cursus computervaardigheden. Welke cursussen bieden jullie aan en wanneer? Graag een antwoord naar Johan, hij is lid van de bond. Vriendelijke groet, Lia Meeus