FNV Debat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Van 5 maart 2018 19:00 tot 5 maart 2018 22:00

FNV Debat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Gemeenteraadsverkiezingen belangrijker dan ooit: kies sociaal, komt allen naar het debat op 5 maart!

FNV organiseert voor u een verkiezingsdebat in Eindhoven!
De gemeente is verantwoordelijk voor steeds meer belangrijke taken waar u mee te maken krijgt of misschien al mee te maken heeft. Denkt u maar aan de jeugdzorg, ouderenzorg, of wanneer u (huishoudelijke) hulp nodig heeft. En ook als u ontslagen bent of wordt kan de gemeente u ondersteunen bij het vinden van nieuw werk en de verstrekking van uw uitkering. Maar ook als opdrachtgever speelt de gemeente een grote rol: in de bouw of het vervoer is het de gemeente die kaders stelt voor het werk, bijvoorbeeld of er onder een CAO wordt gewerkt. Lokaal FNV Regio Eindhoven en De Kempen organiseert voor u daarom op 5 maart in Eindhoven een verkiezingsdebat. We vragen de Eindhovense politieke partijen Kleur te bekennen. Hoe sociaal zijn hun keuzes voor ons op het gebied van werk, inkomen en zorg? Het debat wordt geleid door Hans Horsten, journalist.

KLEUR BEKENNEN: Hét FNV Verkiezingsdebat in Eindhoven!

Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Aanvang: 19.30 uur (inloop 19.00 uur) / einde 21.30 uur / afsluiting 22.00 uur
Programma: de WMO en de Participatiewet staan centraal

Acht politieke partijen wordt het vuur aan de schenen gelegd, hun uitspraken worden vervolgens ‘becommentarieerd’, zodat u nog meer gefundeerd op 21 maart uw stem kunt uitbrengen!

Het debat is voor iedereen toegankelijk. Vanwege de catering wordt aanmelden op prijs gesteld via vo-zuidoost@fnv.nl o.v.v. debat 5-3 Eindhoven en uw naam en aantal deelnemers.

We hopen op uw komst, want met hoe meer mensen we zijn, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen! De FNV behartigt de belangen voor u. We zijn in totaal met ruim één miljoen leden. We zijn de grootste vakbond van Nederland. Lokaal is de FNV in bijna honderd plaatsen en regio’s actief.

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen organiseren we zo’n 60 debatten door het hele land.
Voor meer informatie: fnv.nl/kiessociaal.

 

Deel deze Activiteit