Kom 25 januari 2017 naar de FNV informatie en thema-avond in Bladel!

Van 25 januari 2017 19:30 tot 25 januari 2017 22:00

Kom 25 januari 2017 naar de FNV informatie en thema-avond in Bladel!

Best FNV-lid,

 graag nodigt het bestuur van Lokaal FNV Regio Eindhoven en de Kempen FNV leden uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden uit voor een informatieve kennismakingsavond.Naast de landelijke fusie van FNV met de verschillende bonden sinds 1 januari 2015, komt ook de aansluiting van FNV De Kempen bij Lokaal FNV Regio Eindhoven aan de orde. 
Per 1 januari 2017 is deze aansluiting een feit. Johan van de Pol, voorzitter van dit netwerk, zal hier dieper op ingaan. Het hoofdthema van deze avond zijn de pensioenen, in het bijzonder de opbouw van de pensioenen. 
Twee ervaren sprekers van FNV, Laurens Plum en Ab Wisselingh, geven een PowerPoint presentatie met uitgebreide toelichting. 
De pensioenvoorlichting is interessant voor iedereen, maar zeker ook voor jonge mensen die nog in de opbouw van hun pensioen zitten. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen. Naast Johan van de Pol zijn ook enkele bestuursleden van het netwerk aanwezig. 

Je kunt je tijdens deze avond aanmelden als vrijwilliger, die zich lokaal wil inzetten voor de vakbond. 

Ook niet leden zijn welkom! Tevens is er de mogelijkheid om je aan te melden als FNV lid. De bijeenkomst in Bladel vindt plaats: 

  • Datum:    25 januari 2017  
  • Tijd:         19.30 uur (zaal open 19.00 uur)  
  • Locatie:    Cultureel Centrum Den Herd, Emmaplein 4, 5551 HM Bladel 

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Johan van de Pol,

voorzitter.

Deel deze Activiteit