Uitnodiging informatiebijeenkomst FNV Best

Van 19 oktober 2016 19:30 tot 19 oktober 2016 22:00

Uitnodiging informatiebijeenkomst FNV Best

Het bestuur van Lokaal FNV Regio Eindhoven nodigt FNV leden en niet-leden van harte uit voor een bijeenkomst op 19 oktober a.s.

Reden voor deze bijeenkomst is de landelijke reorganisatie binnen de vakbond FNV. De bonden ABVAKABO, FNV Bondgenoten, FNV Bouw, KIEM (deels) en JONG zijn samengevoegd tot een grote sterke vakbond. Deze landelijke reorganisatie heeft ook gevolgen voor de bekendheid van de FNV in de regio. De voormalige bonden in de gemeenten Veldhoven, Oirschot, Best, Son en Breugel, Nuenen en Eindhoven zijn inmiddels gaan samenwerken.

Het nieuwe bestuur van Lokaal FNV Regio Eindhoven heeft besloten op locatie kennis te maken met onze leden en hen te informeren over de landelijke en regionale veranderingen. Een belangrijk inhoudelijk onderwerp tijdens deze bijeenkomst zijn de pensioenen. Twee sprekers van de FNV, Laurens Plum en Ab Wisselingh zijn aanwezig om je hierover te informeren.

De voorzitter en enkele bestuursleden van Lokaal FNV Regio Eindhoven zijn aanwezig om informatie te geven en mogelijke vragen te beantwoorden. En er is uiteraard ook de mogelijkheid om je aan te melden als vrijwilliger, die zich lokaal wil inzetten voor de nieuwe vakbond.

• Datum: 19 oktober 2016
•Tijd: 19.30 uur
• Locatie: Zalencentrum Prinsenhof, Hoofdstraat 43 te 5683 AC Best

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Johan van de Pol,
voorzitter Lokaal FNV Regio Eindhoven.

Deel deze Activiteit