Vind de FNV in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Zichtbaar, dichtbij en toegangelijk voor leden en kaderleden. Voor ontmoetingen, vergaderingen, spreekuren. Maar ook voor belastingadvies, (net)werken, opleiden en nog meer activiteiten te ontwikkelen. Voor al deze zaken kun je terecht bij lokaal FNV.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Corona

2 april 2020
Beste mensen,

Het coronavirus heeft ingrijpende invloed op ons persoonlijk en maatschappelijk leven, we hopen van harte dat zo veel mogelijk mensen in goede gezondheid blijven en dat ieders werk en inkomen er niet al te veel onder zal leiden.

De FNV is, zoals u ook uit de media heeft ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

UITNODIGING THEMA-AVOND BASISINKOMEN ...

9 maart 2020
BASISINKOMEN
Locatie: FNV Vakbondshuis, Stadsring 47, Amersfoort

WOENSDAG
1 APRIL 2020
Aanvang: 19.30, inloop vanaf 19.00 uur

Beste leden,

Als FNV staan we voor fatsoenlijk werk, eerlijke arbeidsverhoudingen en terugdringen van ongelijkheid. Door de crisis en de ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Bestuursverkiezing afdeling Eemland ...

3 maart 2020
Beste FNV-leden regio Eemland,

Vier jaar geleden hebben de leden van de regio Eemland voor het lokaal FNV netwerk Eemland een bestuur gekozen. De maximale zittingsduur van dit bestuur is na vier jaar voorbij en er moeten bestuursverkiezingen worden gehouden.

In de afgelopen jaren heeft ...
Lees dit bericht