VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET NIEUWE VAKBONDSHUIS IN AMERSFOORT!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET NIEUWE VAKBONDSHUIS IN AMERSFOORT!

03 apr 2018 - kfs

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET NIEUWE VAKBONDSHUIS IN AMERSFOORT!

 
Vrijwilliger worden in ons nieuwe vakbondshuis?
Vanaf 23 april a.s. zal er in Amersfoort aan de Stadsring 47 (tegenover het Stadhuis) een geheel nieuw vakbondshuis geopend zijn. In dit vakbondshuis kunnen de leden van de FNV terecht met vragen over werk, inkomen, belastingen en loopbaan. Ook voor cursussen en themabijeenkomsten kan je straks bij het nieuwe vakbondshuis aankloppen. Dit vakbondshuis is een huis voor en door leden! Vandaar dat we nu op zoek zijn naar vrijwillige gastheren en gastvrouwen, FNV consulenten voor onze spreekuren en loopbaanconsulenten.
Lijkt het jou interessant om dichtbij je eigen woonplaats actief te worden voor de FNV? Via de bovenstaande links vind je meer informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties en kun je nalezen hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Feestelijke opening
We willen direct van de gelegenheid gebruik maken om je te laten weten dat het vakbondshuis op zaterdag 26 mei feestelijk zal worden geopend door o.a. de voorzitter van de FNV, Han Busker. Alle leden in de omgeving Amersfoort zullen hiervoor nog per mail een uitnodiging ontvangen. Vind jij het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Reserveer dan alvast op 26 mei van 13.00 tot 15.00 uur een plekje in je agenda.

Verhuizing en spreekuren werk en inkomen
Totdat we onze intrek hebben genomen in ons nieuwe vakbondshuis kun je met je vragen over werk en inkomen nog terecht op onze huidige spreekuurlocatie aan de Liendertseweg 106 te Amersfoort. In verband met onze verhuizing zullen er geen spreekuren worden gehouden van 9 april tot en met 20 april. Je bent weer van harte welkom om bij ons langs te komen vanaf 23 april. Kijk altijd eerst even op fnv.nl/in-jouw-regio/Utrecht voor de juiste openingstijden en voor het maken van een afspraak voor een van onze spreekuren.

Met vriendelijke groet,

namens Lokaal FNV Eemland

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht