Nieuwsbrief 2018 Bewaar editie LOKAAL FNV Netwerk Eemland.

Nieuwsbrief 2018  Bewaar editie LOKAAL FNV  Netwerk Eemland.

09 jan 2018 - KFS

Nieuwsbrief 2018 Bewaar editie LOKAAL FNV Netwerk Eemland.

Beste FNV leden,

Allereerst biedt het bestuur excuses aan de 196 leden die in 2017 25 jaar jubileerden. We hebben in 2017 geen aandacht aan hen besteed. Dit is een zeer kwalijke zaak.
Het is niet verrassend dat er klachten bij ons binnenkomen.
Wij hopen onze trouwe leden die in 2017 25 jaar jubileerden, in april a.s. te verwelkomen op de jubilarissenhuldiging dat wij voor hen gaan organiseren.

Op zaterdag 13 januari is de landelijke kick-off bijeenkomst van de FNV.
Een paar van de eisen zijn o.a. vaste banen van 32 uur met volwaardig inkomen. Na 45 jaar arbeidzaam leven moet men kunnen stoppen met werken en kunnen rekenen op een geïndexeerd pensioen.
Dus zorg dat u ook erbij bent en neem uw collega’s mee. Zij zijn ook welkom. Uw gratis treinkaartje wordt geregeld.
Laat u informeren over aanmelding en locatie op: FNV.nl/samensterk.

Drie jaar geleden is door de FNV besloten om in Amersfoort een vakbondshuis te vestigen. Eindelijk is er een mooie locatie gevonden en kunnen we over een tijdje afscheid nemen van het vakbondscentrum aan de Liendertseweg.
We gaan medio 2018 verhuizen naar Stadsring 47, 3811 HN Amersfoort.

In deze Nieuwsbrief vindt u de voor u als lid belangrijke gegevens. Het is niet mogelijk om alle activiteiten te vermelden maar als vanouds zult u tijdig van ons bericht krijgen.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

Met vriendelijke groet,

Piet van Soestbergen,
Voorzitter Lokaal FNV Netwerk Eemland.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Bert Veenstra schreef op 20-01-2018

Beste FNV afdeling Eemland, Graag wil ik een bijeenkomst bezoeken van FNV afdeling Eemland. Ik verneem graag wanneer dat kan. Verder: organiseert FNV Eemland ook een (soort van) verkiezingsdebat in Amersfoort/ Leusden. Bijv. over flexwerk of anderzins? Zaken die te maken hebben met het Offensief, de race naar de bodem. Met hartelijke groet, Bert Veenstra FNV Zelfstandigen (lid sectorraad) Bestuurslid PvdA gewest Utrecht Kandidaat raadslid nr. 4 PvdA Amersfoort 06-55756210