Afscheid oud bestuur FNV seniorengroep Eemland – Heuvelrug

Afscheid oud bestuur FNV seniorengroep Eemland – Heuvelrug

11 mei 2017 - kfs

Afscheid oud bestuur FNV seniorengroep Eemland – Heuvelrug

We hebben op 2 mei jongstleden afscheid genomen van Ingrid Jouwersma, jarenlang secretaris, Retze Faber, voorzitter en lid sectorraad senioren, Gijs van Vliet, budgethouder, Joop Verhaaf, kritisch bestuurslid en John Kolbrink, betrokken bij Sociaal Beleid van gemeente Soest. John blijft het nieuwe bestuur versterken als lid van werkgroep WMO.
Bovengenoemde collega’s maakten jarenlang deel uit van de AbvaKabo afdelingsbestuur Utrecht Oost. De meesten van hen hebben meer dan dertig jaar hun deskundigheid op verschillende gebieden belangeloos ingezet voor de leden. Zij zaten in ondernemingsraden en vervulde bestuursfuncties bij diverse organisaties.

undefined

Na de fusie met de verschillende FNV bonden hebben zij het bestuur versterkt en zich dienstbaar opgesteld voor niet alleen voormalig AbvaKabo senioren maar ook voor alle FNV senioren in de regio.
De afgelopen anderhalf jaar hebben zij meegewerkt in de coördinatiegroep om na de fusie met verschillende FNV bonden een nieuw afdelingsbestuur op te zetten in de regio Eemland en Heuvelrug.
Als coördinatiegroep zetten zij het verkiezingstraject op waarna totaal elf personen zich kandidaat hadden gesteld voor het nieuwe FNV Senioren afdelingsbestuur  Eemland – Heuvelrug.

Op dinsdag 2 mei tijdens een gezellige afscheidslunch hebben wij hen bedankt voor hun inzet.
Maria Sigmond, bestuurder Senioren uitte haar respect en waardering voor de aftredende bestuursleden en bedankte hen namens de FNV en wenste hen in de toekomst veel voorspoed en goede gezondheid.

undefined

Bestuur FNV Senioren afdeling Eemland – Heuvelrug.


Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht