Lokale lobbyisten

Lokale lobbyisten

Lokaal FNV

Mensen die gemakkelijk op de gemeentelijke autoriteiten kunnen afstappen en die met behoud van relatie kunnen onderhandelen en lobbyen.

Lokaal FNV zoekt mensen die initiatiefrijk en flexibel zijn, met anderen kunnen samenwerken en planmatig en doelgericht kunnen handelen. Mensen die, naast hun werk, voldoende vrije tijd beschikbaar hebben van 1 dagdeel per 4 weken oplopend tot 2 dagdelen per week.


Lijkt het je wat om actief deel te nemen aan Lokaal FNV in jouw gemeente? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dat kan via ons contactformulier  of vraag een aanmeldingsformulier aan bij het secretariaat Lokaal Beleid,  020- 58 16 728.


Bekijk vacature

Alle vrijwilligersvacatures

Belastingservice FNV

FNV is uitgegroeid tot de grootste in gratis hulp bij belastingaangifte van Nederland. Dit allemaal dankzij al die enthousiaste leden die als vrijwilliger andere leden helpen!  Vind je het leuk om de belastingaangifte en toeslagaanvragen in te vullen en daar anderen bij te helpen? Kun je goed uitleggen? ...
Lees deze vacature

Drentsche AA zoekt FNV Consulent ...

FNV Consulent. Iets voor u? Sinds een aantal maanden zijn we in Assen gestart met het spreekuur voor leden en potentiële leden. Het spreekuur wordt zeer goed bezocht en voorziet in een behoefte. We hebben daarom besloten om het inloopspreekuur op donderdagavond uit te breiden met een spreekuur op afspraak ...
Lees deze vacature