VOOR EEN SOCIALER NEDERLAND

VOOR EEN SOCIALER NEDERLAND

15 okt 2018 - drentsche aa

VOOR EEN SOCIALER NEDERLAND

VOOR EEN SOCIALER
NEDERLAND

 

undefined

 

De maatregel om de dividendbelasting af te schaffen is een voorbeeld dat illustreert dat het oneerlijk verdeeld is tussen bedrijven en (ex-)werkenden. Het verschil in bijdragen aan de collectieve voorzieningen is de afgelopen jaren steeds verder scheef gegroeid. Op 10 november demonstreren we dat het eerlijker moet. We willen een sociaal Nederland waar de welvaart eerlijk wordt verdeeld. Dat betekent dat bedrijven weer meer moeten gaan bijdragen.
Daarom roepen we op om te helpen om 10 november groot te maken. Wat kun je doen:

  1. Kom zelf en neem iedereen mee die je kent
  2. Vraag posters en flyers aan via dividendcampagne@fnv.nl en hang de poster voor je raam en verspreid de flyers in je buurt of op je werk
  3. Help mee het evenement op facebook groot te maken door je vrienden op facebook uit te nodigen: facebook.com/events/1950416298330081/
  4. Gebruik iedere keer als je op sociale media zit de hashtag #NaarDeDam

Meer informatie vind je op fnv.nl/naardedam.
 Nogmaals hartstikke bedankt voor je inzet tot nu toe. Zonder jou en vele anderen was het niet gelukt om de afschaffing van de dividendbelasting van tafel te krijgen. We gaan door tot we een sociaal Nederland hebben waar de welvaart eerlijk wordt gedeeld. De aanhouder wint, niet de aandeelhouder!

Ook bij het D’66 Congres wilden mensen tekenen, kaderlid Henkjan Schemmekes

undefined


De mensen die hebben getekend waren zich bewust dat de afschaffing van de dividendbelasting een onzinnig, ondemocratische maatregel was. Daarbij was er veel waardering voor het feit dat wij als FNV daar stonden om te laten zien dat wij het niet eens waren.
 

Kaderlid Irma Wardenier:
Vorige week zijn we in Haarlem de straat op gegaan. Er was veel steun voor de petitie. Mensen tekenden snel en er zijn handtekeningen opgehaald tegen de afschaffing van de dividendbelasting. Zelf ben ik met mijn actiebord even bij de supermarkt in mijn wijk gaan staan. Het enthousiasme was groot! Zonder dat ik er om vroeg vroegen mensen of ze konden tekenen.

 undefined

 
10 NOVEMBER MASSAAL #NAARDEDAM

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht