Uitnodiging voor symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk

Uitnodiging voor symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk

06 aug 2018 - drentscheaa

Uitnodiging voor symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk

Stop miljardencadeaus aan grote bedrijven
 
 

Kom naar het symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk'

 
zaterdag 8 september 2018 van 12-17 uur, in Amsterdam

FNV en Tax Justice NL organiseren op 8 september een symposium over miljardendeals en het afschaffen van de dividendbelasting. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan!

Waarom?
Het afschaffen van de dividendbelasting was niet terug te vinden in de verkiezingsprogramma’s. Ook over de miljardendeals met multinationals stond geen letter op papier. Toch stonden de plannen, toen de mist van de formatie was opgetrokken, ineens in het regeerakkoord. Wonderlijk!

Weet jij welke spelletjes er achter de schermen zijn gespeeld? Hoe multinationals als Unilever en Shell het voor elkaar kregen om miljarden cadeau te krijgen? Waarom het afschaffen van die dividendbelasting zo’n belachelijk slecht idee is? En wil je graag weten hoe we al die miljarden veel eerlijker kunnen besteden?

Meld je snel aan!
Kom naar het symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk' op zaterdag 8 september en loop met enorm veel kennis op zak weer de deur uit. Ga de diepte in met workshops en volg door Naeeda Aurangzeb geleide gesprekken tussen vakbondsmensen, politici en Ngo’s. Sprekers zijn onderzoeksjournalist Eric Smit (Follow the Money) en journalist Mirjam de Rijk (‘Een andere verdeling van de buit’). Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma 8 september
  • Inloop workshops vanaf 12:00 uur
  • Workshops: 12:45 - 14:15
  • Inloop hoofdprogramma vanaf 14:00 uur
  • Hoofdprogramma: 14:45 - 17:00 uur (opening door Han Busker)
Locatie
Tobacco Theater, Nes 75-87, 1012 KD Amsterdam (route)
 
AANMELDEN
 
 
 
 
 
 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht