Programma symposium - Filmpje - Onderzoek

 Programma symposium - Filmpje - Onderzoek

31 aug 2018 - drentscheaa

Programma symposium - Filmpje - Onderzoek

De teller staat op 27.328 handtekeningen!
 
 

Negen redenen vóór op een rij


Bekijk onze nieuwe animatie over de dividendbelasting. We geven negen redenen waarom afschaffen van de dividendbelasting geen goed idee is. Deel met je vrienden, kennissen en collega's! 
 
 
 
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 

Laatste kaarten symposium dividendbelasting

 
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor het symposium over dividendbelasting op 8 september! Kom luisteren naar o.a. Eric Smit (Follow the Money) en Mirjam de Rijk (De Groene Amsterdammer). Locatie: Tobacco Theater in Amsterdam
 
NAAR PROGRAMMA EN AANMELDEN
 
 
 
 
 

De aanhouder wint. Over het bedrijfsleven en Rutte III

 
Jarenlang werd het ministerie van Financiën zwaar belobbyed om de dividendbelasting af te schaffen. Jasper van Teeffelen (SOMO) analyseerde interne documenten van Financiën en legde de lijnen bloot. 
 
LEES VERDER >
 
 
 
 

Ewald Engelen over de dividendbelasting

 
"Zeg nee tegen de afschaffing van de dividendbelasting"
 
 
 
 

Agenda

 
 
 
 
 

Symposium 8 september

 
Kom zaterdag 8 september naar het symposium 'Eerlijk delen is niet moeilijk', in het Tobacco Theater in Amsterdam. Over miljardendeals en het afschaffen van de dividendbelasting.
 
MELDT JE AAN
 
 
 
Tax Justice Nederland is een netwerkorganisatie die meer bewustzijn bij politici en het Nederlandse publiek wil creëren over de gevolgen van belastingontwijking wereldwijd. Tax Justice NL zet zich in voor een mondiaal eerlijk belastingsysteem en pleit voor meer transparantie van bedrijven en overheden.

www.taxjustice.nl
 
 
logo twitter logo facebook
 
Ons adres is:
Tax Justice Nederland
Sarphatistraat 30
AmsterdamNH 1018 GL
Netherlands

Add us to your address book
 
afmelden instellingen wijzigen
 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Theo Hendriks schreef op 07-09-2018

Ik snap er helemaal niets meer van hoe die club hier werkt. Ik meld me bijtijds aan en vervolgens hoor niets meer. Er stond bij de aanmelding dat ze in de week daaraan vooraf informatie en de treinkaarten worden verstuurd. Helemaal niets is naar of aan mijn adres of e-mail verstuurd. Wederom geweldig geregeld. Met vriendelijke groet. Theo Hendriks.