ZO VIND JE ONS OP HET MALIEVELD

ZO VIND JE ONS OP HET MALIEVELD

28 apr 2018 - drentsche aa

ZO VIND JE ONS OP HET MALIEVELD

ZO VIND JE ONS OP HET MALIEVELD

Zoek naar de borden PENSIOENEN!

De 1 mei-demonstratie vindt dit jaar plaats in Den Haag. We verzamelen op het Malieveld, en lopen van daaruit met duizenden andere FNV'ers een ronde door de stad van politiek en werkgevers.  

Rechts achterin op het veld: pensioenen
Help je mee om een stevige vuist te maken voor de pensioenen? Zoek dan naar het bord PENSIOENEN, rechts achterin op het veld vanaf de ingang. Wij zorgen voor borden en vlaggen en natuurlijk ons spandoek met Red ons Pensioenstelsel!

Hoe laat moet ik er zijn?
Vanaf 14 uur kunnen we terecht op het Malieveld en om 15 uur starten we met de mars. Om 16 uur komen we terug op het Malieveld waar we de manifestatie afsluiten. Rond 17 uur is het afgelopen. 

Let op: 1 mei staking Openbaar Vervoer
De Dag van de Arbeid is een dag waar staken en actievoeren perfect bij passen. Buschauffeurs, machinisten en trambestuurders van het streekvervoer strijden voor een goede cao. Ze willen meer waardering en dat er iets gedaan wordt aan de hoge werkdruk. Ze voeren hier al maanden actie voor en leggen op 1 mei voor de tweede keer het werk neer. Hou hier rekening mee met het reizen naar Den Haag. De treinen van de NS rijden wel, maar het streekvervoer zal grotendeels niet rijden, dus ook de regionale treinen van Arriva en Connexxion niet. Natuurlijk steunen we de buschauffeurs in hun strijd en we rekenen ook op jouw begrip en solidariteit. 
 

Nog vragen?
Voor vragen over 1 mei kun je bellen met 088-368 0605 (van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op dinsdag 1 mei, de Dag van de Arbeid van 8 tot 15 uur) of mail naar 1mei@fnv.nl.
Meer over 1 mei op fnv.nl/1mei


 

Voor meer info over 1 mei

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht