KOM OOK NAAR DE KICK-OFF VAN HET OFFENSIEF!

KOM OOK NAAR DE KICK-OFF VAN HET OFFENSIEF!

07 dec 2017 - Drentsche AA

KOM OOK NAAR DE KICK-OFF VAN HET OFFENSIEF!

Op zaterdag 13 januari is de grote aftrap in Utrecht. Meld je gelijk aan, en neem je collega, man, vrouw, zoon, dochter, vriend, vriendin, oom, tante, neef, nicht, buurman of buurvrouw mee!

Het Offensief

Wij hebben een plan gemaakt om de komende jaren de aanval in te zetten om de trend te keren: het Offensief. Samen gaan we de oorzaken van de race naar beneden aanpakken. We gaan de strijd aan voor échte verandering. Dat betekent: maatregelen die de concurrentie tussen werkenden stopt. En maatregelen die ervoor zorgen dat iedereen, ook bedrijven en aandeelhouders, eerlijk gaat meebetalen aan onze maatschappij. Want zolang flex goedkoper is dan vast, krijgt niemand meer een vaste baan, en blijft de concurrentie bestaan. En zolang bedrijven ermee weg komen om minder belasting te betalen, is er te weinig geld beschikbaar voor eerlijke pensioenen, fatsoenlijke uitkeringen, goede zorg, milieu, onderwijs en veiligheid.

Samen met jou willen we de strijd aan gaan, want dit plan slaagt alleen als we genoeg mensen aan onze kant weten te krijgen. Met het Offensief gaan we iets doen dat we in geen tijden in deze omvang hebben gedaan. Maar het kan! Dit is het moment om in actie te komen. De FNV is nog altijd de grootste vakbond van ons land. Als alle leden mee zouden doen, waren deze problemen snel opgelost. Dus samen met heel veel andere leden gaan we bouwen aan een beweging die de trend kan keren. Samen maken we het verschil, en jij kunt daar onderdeel van zijn! 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht