FILM: FNV TRAJECTUM IN AC TIE TEGEN ONKDERBEZETTTING EN WERKDRUK

27 dec 2017 - Drentsche AA

FILM: FNV TRAJECTUM IN AC TIE TEGEN ONKDERBEZETTTING EN WERKDRUK

F
Bij de instelling voor Forensische Gehandicaptenzorg Trajectum kwamen medewerkers in actie tegen onderbezetting en werkdruk. De massale steun zorgden voor een stevig resultaat.
Lees verder
 
 
 
 
DE ALESCON SCHIJNCONSTRUCTIE, MOORLAG, DE PVDA EN DE FNV
Het AD belicht alle kanten
De schijnconstructie van Alescon om de cao Sociale Werkplaatsen te ontduiken en zijn werknemers opzettelijk te benadelen is vorige week door de rechter verboden. PvdA kamerlid William Moorlag gaf leiding aan Alescon. De PvdA oogt verdeeld over diens politieke toekomst bij de partij.
Lees verder
 
MET PENSIOEN GAAN? FERRY MINGELEN MOEST ER NIET AAN DENKEN!
Interview
Met pensioen gaan, Ferry Mingelen (70) zag het helemaal niet zitten. Maar het valt hem mee, zolang hij maar bezig kan blijven. ‘Mijn grote angst is dat ik op een druilerige ochtend naar de tuin staar en denk: wat nu?
Lees verder
 
ANNE VAN DIJK LUIDT HET NIEUWE JAAR IN
Referenda: hier kan het ook. Stop de snelle AOW-verhoging. Rechtse regelloosheid vernielt onze maatschappij. Onvervulbare vacatures? Met liefst vier nieuwe columns luidt Anne van Dijk het nieuwe jaar in.
Lees verder
 
Deze nieuwsbrief verschijnt drie keer per maand. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in FNV regio Noord. Samenstelling: Janwillem Compaijen.
 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht