Uitnodiging voor regionale bijeenkomsten lokale netwerken in september 2017

Van 19 september 2017 18:00 tot 28 september 2017 21:00

Uitnodiging voor regionale bijeenkomsten lokale netwerken in september 2017

Beste kaderlid,

Net als vorig jaar organiseert manager Lokaal&Regionaal vakbondswerk Katja Ünlütürk op verzoek van de commissie Lokaal en het bestuur van de FNV een serie regionale bijeenkomsten voor de kaderleden van de lokale netwerken.

Het doel hiervan is om de nieuwe koers van de FNV, de prioriteiten voor 2018 en de ambities en ontwikkelingen in het lokaal vakbondswerk te bespreken. Ook zijn we benieuwd te horen hoe het gaat met de vorderingen in het lokaal vakbondswerk.

Uiteraard komt de inzet van de FNV en dus van de lokale netwerken in de komende Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 ook aan bod.

Tijdens deze bijeenkomsten zijn ook leden van het Ledenparlement (Commissie Lokaal) en een lid van het nieuwe Bestuur van de FNV aanwezig.

Alle regiobijeenkomsten beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur. Als je wilt, kun je om 18.00 uur eerst gebruikmaken van een eenvoudige maaltijd ter plekke.
Dit zijn de data en locaties van de bijeenkomsten:

dinsdag 19 september: Groningen
• woensdag 20 september: Deventer
• maandag 25 september: Amsterdam
• dinsdag 26 september: Rotterdam
• woensdag 27 september: Utrecht
• donderdag 28 september: Weert


Aanmelden
Het is belangrijk dat je je vóór 11 september aanmeldt als je wilt deelnemen aan één van deze bijeenkomsten. Klik hier voor aanmelding
Bij je aanmelding kun je ook aangeven voor welk onderwerp je graag aandacht wilt tijdens de bijeenkomst. Na de aanmelding ontvang je in september de bevestiging en details over locatie en het programma.

Ik verheug me erop je te ontmoeten tijdens één van deze bijeenkomsten.

Tot ziens op één van de bijeenkomsten!

undefined

Met vriendelijke groet,

Mede namens het Dagelijks Bestuur FNV en de commissie Lokaal van het Ledenparlement,

Katja Ünlütürk
Manager Lokaal en Regionaal vakbondswerk FNV

Deel deze Activiteit