Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Helaas geen FNV Cafe in maart en ...

1 maart 2019
Helaas kunnen de thema avonden fnv cafe van Maart en April niet door gaan. Doordat in deze maanden de belastingservice het druk heeft met het invullen van de belastingaangiftes en iedereen goed en rustig geholpen wil worden is er even geen plaats om het fnv cafe door te laten gaan. Vanaf Mei zullen er weer Thema avonden van het FNV Cafe plaatsvinden.
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Inloop spreekuur dinsdagavond verplaatst ...

12 januari 2019
Het inloop spreekuur van de  dinsdagavond is verplaatst naar de 2e en 4e donderdagavond van de maand. Dit gaat in per 10 januari 2019. Kijk  op onderstaande webpagina voor alle openingstijden van het VakbondsHuis Drechtsteden. https://www.fnv.nl/in-jouw-regio/Zuid-Holland/            
Lees dit bericht