FNV-BelastingService maart 2016

27 jan 2016 - vdZ

FNV-BelastingService maart 2016

Vanaf 7 maart wordt ons VakbondsHuis in Dordrecht weer enkele weken de hele dag en avond volledig bezet door de FNV-BelastingService, waar (op afspraak) onze leden door een grote groep vrijwilligers worden geholpen bij het invullen van hun gegevens voor de Inkomstenbelasting en toeslagen.

Wil je het een keer zelf proberen? Kom dan op één van de 3 info-avonden die wij in ons lokaal netwerk organiseren: op 29 februari (Puttershoek), 3 maart (Dordrecht) en 10 maart (Oud-Alblas). Aan de hand van voorbeelden wordt dan een toelichting gegeven op het nieuwe digitale belastingprogramma voor de Inkomstenbelasting 2015.
Zie voor meer info onder de kop "actueel".

En laat je je liever toch adviseren en helpen door de BelastingService (gratis voor FNV-leden)? Maak dan tijdig een telefonische afspraak. Want vol is vol. Zie de FNV-website voor verdere informatie. Ook komt er in de loop van februari een advertentie in de weekkrant Dordt Centraal met meer info.

De FNV-BelastingService helpt jaarlijks ca 250.000 leden bij het invullen van de belastingen...
Dat is pas service!

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

2 reacties

Henny van Schelt schreef op 16-02-2016

Waarom zetten jullie niet gelijk de telefoonnummers er bij als de leden zich willen aanmelden

H C van Dijk schreef op 15-04-2016

Ik heb maandagmiddag een afspraak m d FNV-belastingservice in Puttershoek. Gisteren daar gezocht naar Sportlaan 6A maar niet gevonden. Waar moet ik de invullocatie zoeken? Vriendelijke groet, Herman van Dijk