Lokale Seniorengroep 4 september

Van 4 september 2017 14:00 tot 4 september 2017 16:30

Lokale Seniorengroep 4 september

Op 4 september komt het bestuur van de lokale SeniorenGroep Drechtsteden weer bij elkaar.

We kijken eerst even terug op de speciaal voor de lokale Senioren in de fnv georganiseerde thema-bijeenkomst over Wonen, op 23 mei in ons Vakbondshuis, die met een volle zaal erg goed bezocht is.
Speciaal op verzoek van veel ouderen is deze bijeenkomst in de middag geweest. En dat heeft veel positieve reacties opgeleverd. Redenen te over om deze bijeenkomsten voortaan in de middag te houden.
Zijn er ook zaken die anders moeten en kunnen?

Daarna kijken we natuurlijk ook vooruit naar de activiteiten in de 2e helft van 2017, zoals de themamiddag op 24 oktober, over de Pensioenenmiljoenen (het nieuwe pensioenstelsel), waar veel over te doen is Op die middag zijn er tevens de bestuursverkiezingen voor het bestuur van de lokale seniorengroep.

Het Werkplan en begroting 2018 moeten worden ingediend bij het landelijk bestuur van de Sector Senioren en de afvaardiging vanuit de Drechtsteden naar de regionale werkgroep moet eveneens worden aangewezen.

Heb je interesse om mee te draaien met de groep en bij te dragen aan het organiseren van de activiteiten, neem dan contact met ons op.

Deel deze Activiteit