WG Jubilarissen 29 maart

Van 29 maart 2016 19:30 tot 29 maart 2016 21:00

WG Jubilarissen 29 maart

Na een extra ingelaste bijeenkomst op 29 februari komt de WG Jubilarissen op 29 maart weer bij elkaar. Het op 14 maart in het Bestuur van ons Lokaal Netwerk Drechtsteden besproken WG-advies over de huldiging van ca 850 jubilarissen in 2016 heeft tot een bestuursbesluit geleid, zodat er nu in de WG verder gewerkt kan worden aan de 3 huldigingen van onze FNV-jubilarissen in september en oktober 2016.

Het uitgangspunt voor alle FNV-jubilarissen in ons lokaal netwerk Drechtsteden dezelfde soort huldiging te laten plaatsvinden, is mogelijk gebleken.

We hebben in ons lokaal netwerk Drechtsteden ca 20.000 leden en het aantal jubilarissen is dus ook fors. En dat betekent dat niet alle jubilarissen op hetzelfde moment en op dezelfde plaats gehuldigd kunnen worden.

Vanwege het grote aantal jubilarissen worden de huldigingen dus verdeeld over 3 gebieden: de Alblasserwaard, de Hoeksche Waard en de Zwijdrechtse Waard en tenslotte de stad Dordrecht. Zo worden de te huldigen groepen in grootte "behapbaar" en worden alle FNV-jubilarissen binnen een bepaald gebied tegelijk gehuldigd. 

De ideeën binnen de WG zijn aan het bestuur van ons Lokaal netwerk Drechtsteden voorgelegd en getoetst aan de landelijke uitgangspunten en financiële mogelijkheden.
Daarna zijn de leden van de WG weer aan bod om er voor onze leden weer mooie bijeenkomsten van te maken.

Wordt vervolgd...

Deel deze Activiteit