FNV organiseert hét verkiezingsdebat in Uden!

14 mrt 2018 - FNV De Meierij

FNV organiseert hét verkiezingsdebat in Uden!

UITNODIGING
Lokaal FNV De Meierij

 

Gemeenteraadsverkiezingen belangrijker dan ooit: kies sociaal, kom allemaal naar het debat op 14 maart!

FNV organiseert hét verkiezingsdebat in Uden!

De gemeente is verantwoordelijk voor steeds meer belangrijke taken waar je mee te maken krijgt of misschien al mee te maken hebt. Denk maar aan de jeugdzorg, ouderenzorg, als je (huishoudelijke) hulp nodig hebt. En als je ontslagen bent of wordt kan de gemeente je ondersteunen bij het vinden van nieuw werk en de verstrekking van een uitkering. Maar ook als opdrachtgever speelt de gemeente een grote rol: in de bouw of het vervoer is het de gemeente die kaders stelt voor het werk, bijvoorbeeld of er onder een cao wordt gewerkt.

Lokaal FNV De Meijerij organiseert samen met de Udense WMO Raad, met Drempels Weg Uden, met Lokale Verenigingen Senioren Uden en met het Platform Minima Uden, hét Udense verkiezingsdebat.

We vragen de Udense politieke partijen Kleur te bekennen. Hoe sociaal zijn hun keuzes voor ons op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg? Het debat wordt geleid door Hans Horsten, journalist.

KLEUR BEKENNEN: hét FNV Verkiezingsdebat in Uden!

Locatie:       Eigen Herd, Rooijsestraat 32, 5401 AT Uden
Tijdstip:      Inloop 19.00 uur / aanvang 19.30 uur / einde 21.30 uur / afsluiting 22.00 uur
Programma:    3 onderwerpen staan centraal: WMO / Jeugd / Participatiewet! 9 Politieke partijen wordt het vuur aan de schenen gelegd, hun uitspraken worden vervolgens ‘becommentarieerd’, zodat jij nog meer gefundeerd op 21 maart je stem kunt uitbrengen!

 

Het debat is voor iedereen toegankelijk. Vanwege de catering wordt aanmelden op prijs gesteld via vo-zuidoost@fnv.nl o.v.v. debat 14-3 Uden en je naam en aantal deelnemers.

We hopen op je komst, want met hoe meer mensen we zijn, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen!

De FNV behartigt jouw belangen. We zijn in totaal met ruim één miljoen leden. We zijn de grootste vakbond van Nederland. Lokaal is de FNV in bijna honderd plaatsen en regio’s actief. In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen organiseren we zo’n 60 debatten door het hele land. Voor meer informatie: fnv.nl/kiessociaal.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht