Actiebijeenkomst 17 januari 2019

17 jan 2019 - lokaal FNV

Actiebijeenkomst 17 januari 2019

FNV logo

 

UITNODIGING ACTIEBIJEENKOMST 17 JANUARI 2019
 


Graag nodigen wij jou uit om met ons aan de slag te gaan; om echte veranderingen te realiseren. We willen dat doen met vereende krachten. In het eerste kwartaal van 2019 gaan we volop aan de slag met de strijd voor een eerlijkere AOW en Pensioenstelsel. De onderhandelingen over een nieuw stelsel zijn mislukt omdat het kabinet Rutte III op termijn de rekening wil laten betalen door zowel jongere als oudere werknemers, gepensioneerden en mensen met zware beroepen. Daar komt bij dat ze een grote groep mensen met onzekere contracten met lege handen wil laten staan. Doorwerken tot ver na je 70ste met een onzeker pensioen is voor niemand te doen. Klik hier fnv.nl/over-fnv/ons-werk/acties-campagnes/goed-pensioen/ voor alle achtergronden. 

 

Als jij vindt dat jij en je collega’s of jouw vrienden tijdig moeten kunnen stoppen met werken (zeker die mensen met een zwaar beroep);

als jij vindt dat pensioenindexatie voor iedere generatie moet zijn en dus geen winnaars en verliezers;

als jij vindt dat iedereen recht moet kunnen hebben op een pensioen;

en als jij vindt dat we allen aan de slag moeten om dit te realiseren;

 

Kom dan de regionale actiebijeenkomst in Huissen.

  • Locatie : Zalencentrum De Valom
  • Adres : Karstraat 2, 6851 DH Huissen
  • Datum : 17 januari 2019
  • Tijd : 20.00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Neem vooral ook collega’s uit de bedrijven mee. Meer dan ooit is het nu van belang om de bedrijven in te gaan, om collega’s te informeren, in beweging te brengen en de werkgevers kleur te laten bekennen.

 

Namens het FNV zal een Dagelijks Bestuurslid (onder voorbehoud) het woord voeren. Hij/zij zal de standpunten en eisen met u delen.

U bent van harte welkom, net als uw partner of geïnteresseerde niet-leden in uw omgeving en/of kennissenkring.
 

Meldt u aan via afdlingewaard@vereniging.fnv.nl, want er is beperkt ruimte. Mochten er meer aanmeldingen binnen komen dan er ruimte is gaat het op volgorde van binnenkomst en zullen we indien nodig een 2e avond organiseren.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht