Jubilarissen huldiging op 27 oktober te Babberich

Van 27 oktober 2018 14:00 tot 27 oktober 2018 17:30

Jubilarissen huldiging op 27 oktober te Babberich

undefined

FNV Jubilarissen bijeenkomst op 27 oktober bij zalencomplex ’t Centrum Reijmer in Babberich,

Afgelopen zaterdag werden de jubilarissen van de gehuldigd.

De voorzitter Jan Hendriks van lokaal FNV “de Liemers” hield een korte toespraak om de middag te openen, hij ging kort in op lokale FNV afdeling, bij de huldiging  zullen worden foto’s gemaakt, welke de jubilarissen toesturen tevens zullen wij de foto’s op onze website plaatsen (http://lokaalfnv.nl/regio/de-liemers) . Als u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken wij zullen de foto dan niet gebruiken.

Hierna gaf hij het woord aan de FNV bestuurder Jan Verhoeven.

De heer Verhoeven stelde zich eventjes voor en hij noemde dat de vakbond al ruim 100 jaar bestond, op dit moment zette de bond zich vooral in om naast loonsverhoging, ook meer vaste contracten af te sluiten, inzetten op de pensioenen, maar ook met name flexwerkers en ZZP’ers meer de bij de vakbond te betrekken. Hij sprak zijn waardering uit voor de jubilarissen, omdat met name door trouwe leden, de vakbond voldoende inkomsten heeft om de leden individueel bij te staan bij vragen, problemen.

Hierna werden de jubilarissen een voor een naar voren geroepen en werden hun de bijbehorende  FNV versierselen opgespeld en een bloemetje overhandigd.

De meeste jubilarissen kwamen deze keer uit de gemeente Zevenaar, eerst werden jubilarissen gehuldigd welke 25 jaar lid waren van de vakbond, hierna volgden respectievelijk de 40 jarige, 50 jarige en 60 jarige jubilarissen.

 

Een bijzondere gebeurtenis was de huldiging van de 70 jarige jubilaris de heer  uit Zevenaar, naast de versierselen, kreeg hij ook oorkonde uitgereikt. Bij de vraag waarom hij nog steeds lid was, noemde de 94 jarige jubilaris solidariteit als belangrijkste reden. Hiermede was het officiële gedeelte afgesloten.

undefined

 

 

De jubilarissen konden hierna nog gezellig praten onder genot van een drankje, waarna korte tijd later het uitgebreide stamppot buffet kon worden genuttigd.

 

foto's van de bijeenkomst

 

 

 

 

 

Deel deze Activiteit