Amsterdam

Amsterdam

01 mei 2017 - webredactiebollenstreek

Amsterdam

1 mei 2017. Jij komt toch ook weer?

9.000 leden, kaderleden met hun kinderen en vrienden kwamen vorig jaar op 1 mei naar Amsterdam voor de Dag van de Echte banen. Ook dit jaar gaan we weer de straat op om te knokken voor Echte banen en om onze successen te vieren. Jij komt toch ook?

mars echte banen 1 mei 2016 k bas driessen 600 x 400

Meld je aan

Kom op 1 mei naar Amsterdam om aan iedereen in Nederland te laten horen dat jij ook een Echte baan verdient. Leden (en hun kinderen t/m 14 jaar) krijgen een gratis NS- en GVB-kaartje om naar en in Amsterdam te reizen.

Programma

13.00 uur verzamelen op Jonas Daniël Meijerplein, bij de Dokwerker
14.00 uur start mars voor Echte banen naar het Museumplein
15.00 uur manifestatie: de Echte Banenshow * infomarkt * sprekers * muziek

Help mee!

Gebruik deze flyer om je collega's, vrienden en familie uit te nodigen. Iedereen is welkom. Papieren flyers kun je opvragen bij echtebanen@fnv.nl

Spandoek

Als je met een groep komt van tenminste 200 personen, kun je een spandoek laten maken in de stijl van de Echte banen. Stuur een mail naar echtebanen@fnv.nl 

Iedereen een Echte baan 

En denk niet. ‘Ik heb een vast contract, dus waarom zou ik mij druk maken over mijn collega’s met een onzeker contract.’ Het kan jou ook overkomen! Wist je dat nu al 2 op 5 werkenden een of ander onzeker contact heeft? En als het aan werkgevers ligt, worden dat er alleen maar meer. Wij willen de race naar de bodem stoppen. Iedereen heeft recht op een Echte baan. Dat is een baan met kwaliteit, zekerheid en koopkracht.

Ga ook de strijd aan!

Wil je ook de strijd aangaan in je bedrijf? Neem dan contact op met de vakbondsbestuurder in je bedrijf of met de kaderleden in je bedrijf. Weet je niet wie dat zijn, neem dan contact met ons op. Bel ons op 088 – 368 0368.

Vragen?

Ga naar vragen & antwoorden

of

Mail naar echtebanen@fnv.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht