Lokaal FNV Bollenstreek kiest nieuw bestuur

09 mei 2016 - webredacteurBollenstreek

Lokaal FNV Bollenstreek kiest nieuw bestuur

Op maandag 25 april hebben de kaderleden van Lokaal FNV Bollenstreek tijdens de vergadering hun nieuwe bestuur gekozen. Met dit nieuwe bestuur wil FNV op lokaal gebied een sterk front neerzetten en zichtbaarder zijn voor leden én niet-leden. In de eerste bestuursvergadering op 9 mei zijn de functies binnen het bestuur bepaald.

undefined

V.l.n.r.: Koos de Groot (voorzitter), Rien Arrachart (plv voorzitter), Bart van Vliet (1ste secretaris), Rob Meeuwissen, Marcel van der Vlugt (2de secretaris) en Cok van der Wiel (penningmeester)

 

Actief in de regio

Lokaal FNV Bollenstreek heeft diverse activiteiten op de planning staan. Kaderleden van de FNV gaan zich in de Bollenstreek bezig houden met onder andere beïnvloeding lokaal sociaal beleid, jubilarishuldigingen, themabijeenkomsten, promotie en acties.

Het bestuur is tevens vraagbaak voor problemen die zich voordoen in uw inkomens- en werksfeer en verwijzen u graag naar de juiste personen voor uw hulpvraag. Om al deze activiteiten te realiseren hebben we nog menskracht nodig. Kom ons versterken!

Werkgebied van Lokaal FNV Bollenstreek:

  • Noordwijk,
  • Noordwijkerhout,
  • Lisse,
  • Hillegom
  • Teylingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond)

 

Mail:         lokaalfnvbollenstreek@gmail.com.

Website:   http://lokaalfnv.nl/regio/bollenstreek/

Tel: 0252-375350(na 19:00)

 

Over Lokaal FNV          

Lokaal FNV is door heel Nederland actief om onder andere het lokale politieke beleid te beïnvloeden. Dit is de laatste jaren alleen maar belangrijker geworden, omdat gemeenten er steeds meer taken bij hebben gekregen, zoals de jeugdzorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en alles wat te maken heeft met de Participatiewet. www.lokaalfnv.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

C.A.Borst schreef op 31-05-2017

Gaarne uitnodiging Notaris over erfrecht op 6 juni a.s. Mijn man is al ruim 50jaar lid van de FNV Zijn naam is: C.A.Borst Golfweg 2 2202JJ Noordwijk Telefoon 0713614107