Laat geen geld Liggen!

Van 6 november 2019 20:00 tot 6 november 2019 22:00

Laat geen geld Liggen!

undefined

Laat geen geld liggen!

 

Beste lid,

 

Op woensdag 6 november 2019 zal Lokaal FNV Bollenstreek een informatiebijeenkomst houden over de wijzigingen in het belastingstelsel in 2019 en 2020 en u eveneens informeren over de huur- en zorgtoeslag.

 

Deze bijeenkomst wordt gehouden in:

Grand Café Graaf Jan
Jan van Brabantweg 3
2171 HC Sassenheim
T 0252-258007
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Tijd: 20.00 uur/Inloop vanaf 19.45 uur

 

Tamara Tamis, senior fiscaal adviseur van de FNV, zal u breed informeren over de veranderingen en spelregels die van belang zijn voor het invullen van uw belastingformulier en over de huur- en zorgtoeslag.

In 2020 wordt de ouderenkorting inkomensafhankelijk en de inkomensafhankelijke combinatiekorting veranderd.


Er is een uitspraak geweest van de Hoge Raad waarbij is aangegeven dat burgers, die vanwege een (tijdelijk) hoger inkomen of vermogen hun subsidie of toeslag kwijt zijn, dit niet voor altijd kwijt  behoeven te zijn. Voorheen was dat wel het geval.  Door deze uitspraak moet er jaarlijks opnieuw getoetst worden of iemand ervoor in aanmerking komt of niet.

Onze belastinginvullers spreken regelmatig leden die recht hebben op huur-zorgtoeslag, maar dat nooit hebben aangevraagd. Een lid, dat dacht geen recht te hebben op de zorg- en woontoeslag, heeft bij een berekening door de belastinginvuller een bedrag van 2000 euro teruggekregen van de belastingen en heeft nu maandelijks 200 euro huur en zorgtoeslag. Dat is een voorbeeld uit de praktijk.

Wij hopen u tijdens deze avond informatie te verschaffen, waar u echt wat aan heeft. Tamara Tamis zal  trachten een antwoord te geven op uw vragen. En ook in de pauze zijn er belastingadviseurs die u graag te woord staan.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden
op het mailadres:
lokaalfnvbollenstreek@gmail.com.
Lukt het niet, dan bent u evengoed van harte welkom. Neem een collega of partner mee!


Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar Rien Arrachart, tel.nr.: 0252-414149

Route OV vervoer
Vanuit Hillegom, Lisse en Warmond is Café Graaf Jan goed bereikbaar via lijn 50 . Vanuit Lisse ook met Arriva Qliner 361
Halte van Pallandlaan.
Loopafstand 8 minuten.

Met vriendelijke groeten,


Bestuur Lokaal FNV Bollenstreek

 

Deel deze Activiteit