Speciale netwerkvergadering met bestuursverkiezingen

Van 14 april 2016 00:00 tot 26 april 2016 00:00

Speciale netwerkvergadering met bestuursverkiezingen

UITNODIGING LOKAAL FNV BOLLENSTREEK 25 APRIL 2016  

Wij willen je eraan herinneren dat Lokaal FNV Bollenstreek een speciale netwerkvergadering met bestuursverkiezingen organiseert: 

  • Datum:     maandag 25 april 2016
  • Tijd:          19.30 uur - 22.00 uur (inloop met koffie en gebak vanaf 19.00 uur)
  • Locatie:    Cafe Restaurant De Engel, Heereweg 386, 2161 DG Lisse

FNV vicevoorzitter, Ruud Kuin, is uitgenodigd om ons tijdens deze bijeenkomst bij  te praten over waar de FNV nu voor staat. Hij zal ons vertellen  wat het  Lokaal vakbondswerk inhoudt en het belang ervan en uiteraard zal hij ingaan op de vragen en zorgen die er leven bij de leden. Verder zal hij aangeven  wat  ‘Goed werk’ inhoudt en welke campagnes dit jaar gevoerd worden in dit verband en hoe we een bijdrage kunnen leveren.

Verkiezingen voor het nieuwe bestuur van het netwerk Lokaal Bollenstreek

In het afgelopen jaar hebben de verschillende oude vakbondsafdelingen van de FNV-bonden zich verenigd in ‘Lokaal Bollenstreek’,   bestaande uit de gemeenten Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout. Met die bundeling gaan we de zichtbaarheid van de FNV vergroten en de vakbondskracht richting het gemeentelijk beleid versterken. Wij maken ons grote zorgen over de belangen van burgers en onze leden als het gaat om de werkgelegenheid, inkomen en zorg. In 2016 wil het netwerk Lokaal FNV Bollenstreek sterk voor de dag komen.

DAAR HEBBEN WE JOU HARD  BIJ NODIG! Iets voor jou? We zoeken vakbondsleden die zich voor het netwerkbestuur kandidaat willen stellen. In de bijlage vind je meer informatie hierover, zoals het functieprofiel voor bestuurslid. Heb jij interesse om je kandidaat te stellen voor het bestuur? Stuur dan uiterlijk  5 april 2016  een e-mail naar lokaalfnvbollenstreek@gmail.com.  Per post kan ook via Lokaal FNV Bollenstreek , Jonkvrouwlaan 1, 2171 TL te Sassenheim .

Vermeld bij je aanmelding als kandidaat in maximaal 200 woorden :

  • Naam, leeftijd, woonplaats
  • Sector
  • Ervaring met vakbondswerk/belangenbehartiging
  • Wat vind je belangrijk om lokaal aan te gaan pakken?
  • Motivatie: waarom ben je een goede kandidaat?

Voor de vergadering van 25 april 2016 word je als kandidaat uitgenodigd voor een gesprek met de toetsingscommissie. Deze commissie doet een globale toetsing op geschiktheid, aan de hand van het functieprofiel. Heb je nog vragen, of wil je meer informatie ontvangen hieromtrent ( bijvoorbeeld het verkiezingsreglement Lokaal FNV Bollenstreek ), stuur dan een mail naar: lokaalfnvbollenstreek@gmail.com

De uitdagingen voor 2016 Welk lokaal thema moet FNV Bollenstreek in 2016 oppakken? Welke belangen van onze burgers en leden staan er lokaal  op het spel ? Hoe zetten we goed  lokaal vakbondswerk neer voor onze leden? Over dit soort vragen is er vanzelfsprekend volop ruimte om je mening te geven. De voorlopige begroting en werkplan 2016 worden ook voorgelegd aan de leden. Zie ook www.lokaalfnv.nl voor algemene informatie. Leden die deze netwerkvergadering willen bezoeken,  verzoeken we om  zich uiterlijk  20 april 2016 aan te melden door middel van een mail naar lokaalfnvbollenstreek@gmail.com.   Heb je nog vragen over deze bijeenkomst , dan kun je bellen naar Marcel van der Vlugt op telefoonnummer 06 -16 24 90 17. Na afloop is er nog de mogelijkheid om informeel  bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. We hopen je te zien op 25 april! Met vriendelijke groet, Interim Bestuur Lokaal FNV Bollenstreek  

Deel deze Activiteit