Lokaal FNV

Lokale lobbyisten

Mensen die gemakkelijk op de gemeentelijke autoriteiten kunnen afstappen en die met behoud van relatie kunnen onderhandelen en lobbyen.

Lokaa FNV zoekt mensen die initiatiefrijk en flexibel zijn, met anderen kunnen samenwerken en planmatig en doelgericht kunnen handelen. Mensen die, naast hun werk, voldoende vrije tijd beschikbaar hebben van 1 dagdeel per 4 weken oplopend tot 2 dagdelen per week.


Lijkt het je wat om actief deel te nemen aan Lokaal FNV in jouw gemeente? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dat kan via ons contactformulier  of vraag een aanmeldingsformulier aan bij het secretariaat Lokaal Beleid,  020- 58 16 728.


Deel deze vacature

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Meer Vacatures Overzicht

Budgetcoach

Budgetcoach

Budgetcoach
Meer en meer mensen hebben elke maand moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Of je nu hard werkt voor je geld, of omdat je pensioen niet wordt geïndexeerd, of je minder uren op je nul-uren kunt werken, of omdat rondkomen van een uitkering altijd erg moeilijk is. Een budgetcoach van FNV kan je ondersteunen. ...
Bekijk deze vacature
Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Consulent ledenservice
Elke donderdag avond kunt u van 19:00 uur tot 19:30 uur voor vragen langskomen in het gemeenschapshuis. Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten. 
Bekijk deze vacature
Belastingservice FNV

Belastingservice FNV

Belastinginvuller
Belastinginvuller
Vind je het leuk om de belastingaangifte en toeslagaanvragen in te vullen en daar anderen bij te helpen? Kun je goed uitleggen? Word dan invuller! Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel moet je overweg kunnen met een computer, want het invullen gebeurt digitaal. Je werkt ...
Bekijk deze vacature