Belastinginvuller

Belastingservice FNV

Belastinginvuller
Vind je het leuk om de belastingaangifte en toeslagaanvragen in te vullen en daar anderen bij te helpen? Kun je goed uitleggen? Word dan invuller! Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel moet je overweg kunnen met een computer, want het invullen gebeurt digitaal.

Je werkt in het voorjaar samen met collega-invullers op centrale locaties in je omgeving, waar leden die hulp nodig hebben naartoe komen. Je laat je inroosteren op momenten dat het jou uitkomt. Wel verwachten we dat je minimaal 5 dagdelen per invulseizoen beschikbaar bent.

Je krijgt een gedegen opleiding in het najaar en in januari, meestal in de avonduren. We gaan ervan uit dat je zelf een computer/laptop hebt om te kunnen ‘oefenen’.

Aanmelden

Ben je FNV-lid en heb je interesse?Meld je dan aan via ons contactformulier.  Je kunt ook bellen met 020 5816300. 

 

Deel deze vacature

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Meer Vacatures Overzicht

Budgetcoach

Budgetcoach

Budgetcoach
Meer en meer mensen hebben elke maand moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Of je nu hard werkt voor je geld, of omdat je pensioen niet wordt geïndexeerd, of je minder uren op je nul-uren kunt werken, of omdat rondkomen van een uitkering altijd erg moeilijk is. Een budgetcoach van FNV kan je ondersteunen. ...
Bekijk deze vacature
Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Consulent ledenservice
Elke donderdag avond kunt u van 19:00 uur tot 19:30 uur voor vragen langskomen in het gemeenschapshuis. Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten. 
Bekijk deze vacature
Lokale lobbyisten

Lokale lobbyisten

Lokaal FNV
Mensen die gemakkelijk op de gemeentelijke autoriteiten kunnen afstappen en die met behoud van relatie kunnen onderhandelen en lobbyen. Lokaa FNV zoekt mensen die initiatiefrijk en flexibel zijn, met anderen kunnen samenwerken en planmatig en doelgericht kunnen handelen. Mensen die, naast hun werk, ...
Bekijk deze vacature