Vacature's werkgroepen

02 sep 2017 - c

Vacature's werkgroepen

Geachte FNV leden,

In de “Baronie van Breda” zijn er 4 werkgroepen actief.

Voor deze 4 werkgroepen zijn we op zoek naar FNV leden die zich voor één van deze werkgroepen willen inzetten. Het liefst FNV leden, uit de Baronie, die met deze werkgroepen al enige kennis van zaken hebben uit hun ( werk ) verleden.

De 4 Werkgroepen waar het om gaat zijn :

  1. Communicatie en PR;

  2. Sociaal – Politiek beleid;

  3. Zorg en Wonen – WMO;

  4. Senioren.

Voor eventuele vragen en / of aanmelding kunt u contact opnemen met de Secretaris Benjamin van den Bosch onder telefoon: 06 5395 7102 of onze Voorzitter Jan de Wit telefoon: 076 50 35 145.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Mario Soeters schreef op 25-05-2018

Hoi FNV lokaal/ breda , ik ben kaderlid bij een sw bedrijf en zou graag in contact komen met jullie . ik zit in het dagelijks bestuur bij deze sw bedrijf ook ben ik OR lid en in de OR ben ik ook Vice Voorzitter en ook ben ik 2 de reserve bij het LAC brabant . als OR lid zit ik ook in de werkgroep Communicatie en ben ik ook wel eens vervangend notulist .graag hoor ik van jullie of ik eens mag langs komen bij jullie voor een goed gesprek en of iets voor jullie fnv breda iets kan betekenen . en zou dan graag een 06 nr willen hebben of gewoon nr om jullie te kunnen bellen voor een afspraak . Met Vriendelijke Groet , Mario Soeters .