Verslag 1e jubileum avond 24 maart 2017

14 jul 2017 - r

Verslag 1e jubileum avond 24 maart 2017

 

Op 24 maart 2017 is er onder het nieuwe bestuur c.q. jubileumcommissie een eerste bijeenkomst voor de jubilarissen gehouden.

Waar het vorig jaar ook al door de commissie vragen bij werden gesteld dat alles centraal geregeld wordt zijn de commissieleden niet blij mee.

Zij krijgen ongeveer 14 dagen van te voren de lijst met het aantal jubilarissen de datum is bekent maar verder niets ook de speldjes en de brosjes komen met niet te veel extra dan ook voor de avond pas

10 dagen van te voren binnen.

Het is zo niet prettig werken ook worden er nadat de lijst, speldjes en brosjes nog jubilarissen toe gevoegd.

Daar wij zelf de aanwezigheidlijsten maken komen wij wel voor de vraag hebben we nu genoeg speldjes en brosjes voor deze avond ( tot op heden is het altijd goed gekomen ) het gaat als het zo door gaat eens een keer fout daar is het op wachten.

Daar de commissie geen inzagen heeft in de uitnodiging tijden die vermeld worden kan het voor komen net als de laatste keer dat de zaal al vol zit en dan pas kom de commissieleden aan dit min punt is het gevolg hiervan.

Wel heeft de commissie van verschillende leden een dank betuiging gehad alleen vonden de commissie leden het jammer dat kort na het officieel gedeelte de jubilarissen direct na huis gingen.

Na de opening van de avond en het voor stellen van de commissie werd het buffet geopend.

Na het buffet kon er worden begonnen met het officieel gedeelte van de avond .

De aanwezige bestuurder Frans Szablewski dit voor zijn rekening met wat de bond historie daarna werden volgens de lijst van aanwezigheid begonnen met de 60 jarige jubilarissen daarna de 50 jarige en een pauze.

Na de pauze waren de 40 en 25 jarige jubilarissen aan de beurt. Na de uitreiking was het ook in korte tijd afgelopen daar alle jubilarissen in korte vertrokken.

Er word door een aantal jubilarissen nog wel nagevraagd hoe zij aan de foto’s kunnen komen deze worden na gestuurd.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht