Verenigingsdag

22 sep 2020 - FNV

Verenigingsdag

Meld je aan voor digitale deelname

Beste kaderleden,

Begin dit jaar is er een uitnodiging verstuurd voor een verenigingsdag met als thema Ledenwerving & -behoud en de jongerenstrategie van de FNV. Deze bijeenkomst zou eind maart plaatsvinden, maar is door corona uitgesteld. De nieuwe datum voor deze bijeenkomst is vrijdag 25 september aanstaande en de kaderleden die zich eerder hadden aangemeld, zijn vorige maand opnieuw uitgenodigd.

Het animo voor deze bijeenkomst blijkt inmiddels echter vele malen groter. De maximale capaciteit van de locatie is inmiddels bereikt. Om alle kaderleden de mogelijkheid te geven het programma toch bij te wonen, kan de bijeenkomst ook digitaal via een livestream worden gevolgd. Daarom doen wij bij deze een hernieuwde oproep aan alle kaderleden om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.

Meld je nu hier aan als digitaal toehoorder via het aanmeldformulier.

Het doel van de bijeenkomst in maart was vooral om kaderleden mee te laten denken over manieren waarop zij zelf bij kunnen dragen aan ledengroei. Dit doel blijft overeind voor een deel van het programma en daarnaast willen we je graag informeren en de eerste reacties ophalen over FNV Toekomstvast.

FNV Toekomstvast
De FNV heeft grote ambities om onder meer haar vakbondskracht te vergroten en de ledenontwikkeling positief te keren. Het overkoepelend veranderprogramma dat hiervoor in het leven is geroepen heet FNV Toekomstvast. Later dit jaar wordt er een verbeterplan FNV Toekomstvast ter besluitvorming voorgelegd aan de leden. Eén van de pijlers van FNV Toekomstvast is Ledenwerving & -behoud (incl. jongerenstrategie). Dit verklaart direct ook waarom het animo voor deze bijeenkomst ineens zo groot is.

Ter informatie: in de komende weken volgen nog aanvullende bijeenkomsten over FNV Toekomstvast in de vereniging. Mocht je deze bijeenkomst dus niet bij kunnen wonen, geen zorgen. Er volgen nog (digitale) bijeenkomsten waarin je je kunt laten informeren over het veranderprogramma van de FNV.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Rep
Algemeen Secretaris FNV

Meld je hier aan voor de online Verenigingsdag

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht