FNV ledenparlement stemt op 4 juli a.s. over uitwerking pensioenakkoord

23 jun 2020 - FNV

FNV ledenparlement stemt op 4 juli a.s. over uitwerking pensioenakkoord

undefined

Over twee weken komt het FNV Ledenparlement opnieuw samen om over de uitwerking van het pensioenakkoord te stemmen. Han Busker: “Ik was heel graag vandaag tot besluitvorming gekomen, maar een deel van het ledenparlement is daar nog niet aan toe. We willen dit zorgvuldig doen.”

Het FNV ledenparlement is op 19 juni jl. niet tot stemming gekomen omdat er te weinig ledenparlementsleden waren ingelogd bij aanvang van de online vergadering. Daardoor waren er onvoldoende ledenparlementsleden aanwezig om tot een rechtsgeldig besluit te komen. Deze vergadering is nu gebruikt om vragen die er nog leefden over de inhoud van het akkoord te beantwoorden.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

B.J.Streppel schreef op 02-07-2020

U zult het een simpele reactie vinden,Maar,,,Leeftijd 78 jaar 13 jaar met pensioen geen inflatie geen verhoging in al die jaren de potten zitten vol door onze leeftijd gevuld!! Jongeren weten niet waar ze het over hebben wanneer nu geen inflatie en verhoging dit ook al meetelt voor hun pensioen later. Wij eten zogenaamd nu de potten leeg het is ONS geld de jongeren moeten nu premie betalen voor hun eigen toekomstige pensioen hebben wij ook gedaan. Maar nee er wordt helemaal niet over nagedacht we leven nu en moeten (4) x per jaar op vakantie hebben wij echt niet gedaan.Oudere hoor je niets over en ouderen leven nu vaak als echtpaar van EEN pensioen terwijl jongeren straks samen TWEE pensioenen hebben.Wat ik nu hoor over het nieuwe stelsel evt. over 6 jaar kan het pas ingaan nou dan kan ik enige verbetering wel vergeten SCHANDE ! Ik ben dus totaal TEGEN, TEGEN, dit evt.nieuwe akkoord.!!!!! Als dit door gaat heb ik 20 jaar ingeleverd.