Nieuwe campagne FNV #samendoor van start

12 mei 2020 - FNV

Nieuwe campagne FNV #samendoor van start

Misschien heb je de spotjes al gehoord op de radio: de nieuwste campagne van de FNV is van start. Met deze campagne willen we een hart onder de riem steken van iedereen die nu in onzekerheid zit. Wij komen voor jullie op!

undefined

Nederland gaat langzaam open

Vanaf 11 mei gaat Nederland voorzichtig weer een beetje open. Werk je als kapper, schoonheidsspecialist of in een ander contactberoep, dan mag je vanaf die datum weer aan de slag. Vanaf 1 juni a.s. komen daar musea, voortgezet onderwijs, horeca, bioscopen en culturele instellingen bij. Ook het openbaar vervoer gaat de normale dienstregeling weer zoveel mogelijk oppakken. Andere beroepsgroepen moeten nog tot 1 september a.s. wachten voordat ze kunnen starten. 

Onzekere situatie

Mag jij al snel beginnen? Of moet je nog lang wachten voor je van start kunt? Beide situaties brengen veel onzekerheid met zich mee. Hoe kun je veilig werken in de anderhalvemetersamenleving? Hoe ziet jouw inkomen er uit als je nog lang moet wachten? De FNV komt voor jou op! Wij zetten ons in voor het behoud van banen en knokken voor financiële ondersteuning voor iedereen die dat nodig heeft. Luister hier naar de radiospot.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht