Verkiezingen ledenparlement

10 mrt 2020 - FNV

Verkiezingen ledenparlement

Word jij ledenparlementslid voor Agrarisch Groen?

undefined

Je kunt je als FNV-lid op verschillende manieren inzetten om leden te vertegenwoordigen. Een daarvan is door lid te worden van het ledenparlement van de FNV voor de fractie van Agrarisch Groen. Daarmee heb je invloed op het beleid van de gehele FNV. Binnenkort staan er verkiezingen voor het ledenparlement op onze agenda. Wil je het beleid van de sector en de FNV mee bepalen? Stel je dan kandidaat!

Het lid heeft het voor het zeggen

Het lid is de baas bij de FNV. Ons ledenparlement dat bestaat uit 105 leden neemt de beslissingen. Vanuit elke sector zitten er 1 of meerdere leden in het ledenparlement. Agrarisch Groen heeft 1 zetel.

Wat doet het ledenparlement?

Je vraagt je misschien af: wat doet het ledenparlement dan? Wat is je rol als vertegenwoordiger van de sector Agrarisch Groen? Als ledenparlementslid hebt je direct invloed op het beleid van de FNV, bepaal je mede de lange termijnkoers, besluit je over voorstellen van het Algemeen Bestuur van de FNV en controleert dat bestuur. Lees het hele profiel om te kijken wat er nog meer bij komt kijken. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer aan joke.timmer@fnv.nl dan nemen we snel contact met je op!

Stel je kandidaat

Heb je belangstelling om deel uit te maken van de Ledenparlementsfractie Agrarisch Groen? Meld je dan tot en met 23 maart a.s. aan door een e-mail te sturen aan joke.timmer@fnv.nl. Je hebt dan eerst een gesprek met de toetsingscommissie, waarna een definitieve kandidatenlijst wordt opgesteld. Daarna mogen alle leden van FNV Agrarisch groen stemmen op hun favoriete kandidaat en wordt de definitieve afgevaardigde gekozen.  

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht