UPDATE CORONAVIRUS #5. VERSCHERPTE MAATREGELEN IN VERBAND MET CORONA

16 mrt 2020 - FNV

UPDATE CORONAVIRUS #5. VERSCHERPTE MAATREGELEN IN VERBAND MET CORONA

 undefined

Best kaderlid,

Bij de FNV is de gezondheid en veiligheid van leden, kaderleden en collega’s onze hoogste prioriteit. Wij sluiten ons aan bij het advies van het RIVM: blijf tot en met 6 april a.s. zo veel mogelijk thuis. Hieronder lees je wat dat voor jou als kaderlid van de FNV betekent.

Vanaf maandag 16 maart zijn alle FNV kantoren gesloten!

Alleen nog het Centraal Vakbondshuis in Utrecht is gedeeltelijk open voor de hoogst noodzakelijke afspraken. Kom niet naar het Facet zonder dringende reden. Daarbij geldt nog steeds de richtlijn dat er geen bijeenkomsten mogen plaatsvinden met meer dan 25 mensen. Heb je een afspraak of bijeenkomst op het Centraal of regionaal Vakbondshuis? Check bij je begeleidend bestuurder of deze doorgaat.

De regionale vakbondshuizen in Amsterdam, Groningen, Deventer, Rotterdam en Utrecht zijn vanaf 16 maart gesloten. Het kantoor in Weert was al gesloten, evenals de lokale vakbondshuizen. Op 16 maart tussen 09.00 en 13.00 uur kun je op het regionaal vakbondshuis (ook in Weert) terecht voor het ophalen van eventueel achtergelaten eigendommen. Ook hiervoor geldt dat er niet meer dan 25 mensen bij elkaar in een ruimte mogen zijn. We zullen nog op een later moment communiceren over 2 extra momenten om noodzakelijke spullen te kunnen ophalen van kantoor.

Jouw gezondheid, en die van de mensen om je heen, vergen deze ongebruikelijke aanpak. Wij rekenen op je begrip in dezen. Verder is het goed om te weten dat alle kantoren van de FNV in deze periode extra schoongemaakt worden.

Coronabesmetting bij de FNV

Zaterdag 14 maart jl. werden wij opgeschrikt door het bericht dat een collega van het regionaal vakbondshuis Deventer positief is getest op het coronavirus. De betrokken collega is niet op kantoor geweest en heeft geen contact gehad met leden, kaderleden of FNV-collega’s. Uiteraard wenst het bestuur en de directie haar een spoedig herstel toe. Het leek ons goed om je hiervan op de hoogte te stellen.

Trainingen van de kaderacademie

Alle trainingen voor leden en kaderleden worden geannuleerd. Deze maatregel geldt tot en met 6 april 2020.

We houden je zoveel mogelijk op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Let op jezelf en je omgeving!

Met vriendelijke groet,

Ingrid Rep
Algemeen Secretaris

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht