UPDATE CORONAVIRUS #4. FNV SLUIT KANTOREN IN VERBAND MET CORONA

13 mrt 2020 - FNV

UPDATE CORONAVIRUS #4. FNV SLUIT KANTOREN IN VERBAND MET CORONA

undefined

Helaas hebben we moeten constateren dat we de kwaliteit van onze dienstverlening niet langer kunnen garanderen. De FNV heeft vanochtend besloten om alle afspraken van de Belastingservice FNV en alle lokale vakbondshuizen en spreekuurlocaties per direct te sluiten. Wat betekent dat voor jou als kaderlid?

Alle afspraken van de Belastingservice FNV worden geannuleerd. Op dit moment zijn we druk bezig om met iedereen persoonlijk contact op te nemen. Omdat het gaat om zo’n 200.000 mensen die jaarlijks bij ons aankloppen voor het invullen van een biljet, is het mogelijk dat we niet iedereen tijdig bereiken. We vragen je begrip voor deze situatie.

Er is overleg gaande over het verlengen van de invulperiode of om later in het jaar nieuwe invulsessies in te plannen. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk met je gedeeld.  

Alle spreekuren op de lokale vakbondshuizen in heel Nederland worden geannuleerd. Ook hierbij geldt dat we druk bezig zijn om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

De meeste regionale vakbondshuizen van de FNV, dus onze regiokantoren in Groningen, Deventer, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en blijven gewoon open. Alleen het kantoor Weert, dat al gesloten was vanaf maandag 9 maart blijft dicht t/m 31 maart a.s.

Annuleren kaderbijeenkomsten
Volgens de RIVM–richtlijnen mogen we niet langer met meer dan 100 mensen bij elkaar zijn. De FNV heeft besloten uit voorzorg om deze regel wat strenger toe te passen omdat veel onze leden op leeftijd zijn. Daarom geldt de richtlijn: heb je een kaderbijeenkomst gepland waar je meer dan 25 mensen verwacht, zeg deze dan af. Plan t/m 31 maart a.s. sowieso geen nieuwe bijeenkomsten in. Alle jubilarishuldigingen en de Verenigingsdag op 20 maart a.s. gaan ook niet door.

Trainingen van de Kaderacademie FNV
Heb je een training van de FNV in de planning staan? Op dit moment kunnen wij nog geen informatie geven welke trainingen wel en niet doorgaan. Neem daarover zonodig contact op met de trainer van de Kaderacademie.

Bereikbaarheid en bezetting Contactcenter FNV
We vinden het belangrijk dat we bereikbaar blijven voor onze leden. Daarom worden voor de continuïteit van het Contactcenter van de FNV circa 60 thuiswerk-verbindingen gerealiseerd zodat de medewerkers kunnen rouleren tussen thuis en op kantoor werken. Maar vanwege het grote aantal telefoontjes, verzoeken wij je bij vragen je zoveel mogelijk te wenden tot je begeleidend bestuurder of kijk op fnv.nl/corona.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht