FNV START ONLINE CAMPAGNE ROND WERK EN CORONA

24 mrt 2020 - FNV

FNV START ONLINE CAMPAGNE ROND WERK EN CORONA

Help mee en maak van de campagne een succes

undefinedundefinedCorona treft iedereen en geeft veel onzekerheid. De impact op de arbeidsmarkt is enorm. Flexwerkers en zzp’ers hebben ineens minder of geen inkomsten. Mensen moeten vakantiedagen opnemen omdat thuiswerken praktisch niet kan.

De FNV start daarom een online campagne om te laten zien dat we ook in deze onzekere tijden voor werkend Nederland klaar staan.
Help jij mee om van deze campagne een succes te maken?

Lees hier verder

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

M. Westendorp schreef op 25-03-2020

Mijn vraag : Hoever zijn de onderhandelingen na 45 jaar werken in de zorg. In mei/juli zou er meer duidelijkheid komen. Of gaan andere zaken nu voor ivm het coronavirus. Het zou jammer zijn, omdat we al zo lang wachten op besluit pensioenakkoord. Of kan ik nu toch maar alvast klein stukje pensioen naar voren halen. Ik werk 32u en wil graag naar 24u in het verpleeghuis Ik wordt dit jaar mei 63 en werk 45 jaar, alleenstaand. Maar misschien zegt mijn werkgever straks dat ik geen recht meer heb op een vergoeding omdat ik een stukje pensioen heb opgenomen. Ik weet nu niet wat ik moet en dat maak me onzeker. Met vriendelijke groet Mevrouw M. Westendorp