Uitzendkracht? Geef je mening en win

11 feb 2020 - FNV

Uitzendkracht? Geef je mening en win

Heb jij als uitzendkracht een mening over duurzame inzetbaarheid? Dan is DOORZAAM op zoek naar jou. Vul de vragenlijst in en maak kans op een waardebon van € 100 of een traject ter waarde van € 2500.

undefinedundefined

DOORZAAM is benieuwd of jij vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk bent. Het beantwoorden van de vragen kost slechts een kwartiertje van je tijd. Daarmee help je mee aan een betere, duurzame inzetbaarheid voor jezelf en andere uitzendkrachten en gedetacheerden.

Maak kans op een waardebon of een traject

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen worden 3 prijswinnaars geloot. De winnaars kunnen kiezen uit een cadeaubon van € 100 of een traject ter waarde van € 2500. Wil je voor deze mooie prijzen in aanmerking komen? Vul dan je e-mailadres in aan het einde van de vragenlijst. Je hebt tot uiterlijk 20 maart a.s. voor het volledig invullen van de vragenlijst. De 3 prijswinnaars ontvangen in de laatste week van maart bericht.

Over DOORZAAM

DOORZAAM is het fonds van de uitzendbranche/voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Zij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen. Dit bereikt DOORZAAM door de uitzendwerkgevers en opdrachtgevers hierin mee te nemen en hierbij te betrekken.

VUL HIER DE VRAGENLIJST IN

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht