Scalabor uit Arnhem handelt samen met PostMasters orders af van webshops

29 jan 2019 - (de Gelderlander 29-01-2019)

Scalabor uit Arnhem handelt samen met PostMasters orders af van webshops

Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor uit Arnhem is gestart met de volledige afhandeling van orders van webshops als nieuwste vorm van dienstverlening. Het gaat daarvoor in zee met PostMasters, specialist in de verzorging van post en pakketten.

Het werkbedrijf voor gemeenten in Midden-Gelderland neemt voorraadbeheer, het opnemen van orders en het verzendklaar maken van pakketten over voor een nieuwe groep opdrachtgevers. ‘Ontzorging’ van online ondernemers staat daarbij voorop, zo laten ze bij Scalabor en PostMasters weten. Dat moet de webshops alle ruimte geven verder te groeien.

Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor biedt medewerkers met een beperking de kans zich te ontwikkelen naar passend en zo regulier mogelijk werk. Er werken thans bijna 2.700 mensen bij het bedrijf, dat is ontstaan uit de voormalige sociale werkvoorziening Presikhaaf Bedrijven.

Breed inzetbaar

Cantor Barten, divisiemanager werken in productie van Scalabor, benadrukt dat het werkbedrijf zich sterk maakt voor de ontwikkeling van kennis en kunde bij zijn medewerkers. Om ze daarmee breed inzetbaar te maken voor transportondernemers in Midden-Gelderland. ,,We ontdekken en ontwikkelen de talenten van mensen.”  

Directeur Thomas van der Lubbe van PostMasters ziet de samenwerking met Scalabor als ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Hij wijst erop dat de logistieke sector snel groeit en steeds meer banen biedt.

Scalabor zorgt  ook voor het printen van labels, de verwerking van orders en de afhandeling van retouren van webshops. PostMasters verzorgt de verzending van de pakketten naar de klanten met elektrische busjes.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht